Tommy Cindahl scoret sitt andre mål for dagen i kampen mot Ny-Krohnborg2. Foto: © fotballbilder.no

Cindahl ordnet seier i serieåpningen

Tommy Cindahl scoret sitt andre mål for dagen i kampen mot Ny-Krohnborg2. Foto: © fotballbilder.no
Tommy Cindahl scoret sitt andre mål for dagen i kampen mot Ny-Krohnborg2. Foto: © fotballbilder.no

Ny-Krohnborg 2 – Sædalen 0-2: Tommy Cindahl ble dagens mann med sine to mål da Ny-Krohnborg ble beseiret på Krohnsminde i serieåpningen søndag. Et mål i hver omgang avgjorde kampen for de lyseblå.

Det er første gang i historien at Sædalen starter serieåpningen med null baklengs, noe også spillende trener Roar Fredriksen var godt fornøyd med. – Vi hadde god kontroll bakover og slapp ikke Ny-Krohnborg til noe særlig, sier Fredriksen.

Fremover på banen kladdet det til tider, med stadige avbrutte angrep og dårlig rytme i spillet. Men etter femten minutter stusser Marius Reikerås videre til Tommy Cindahl som ikke har noen problemer med å bredside ballen forbi keeper.

Aleksander Revne er tidenes yngste spiller for Sædalen i en obligatorisk kamp, og sekstenåringen spilte en god kamp på høyrebacken før en smell i kneet førte til et bytte med Bjarte Stien etter en drøy time.

Etter ca. 70 minutter  Tommy Cindahl  kommer alene med keeper og øker ledelsen for bortelaget. Hjemmelaget ville ha offside, men dommeren lot det passere.

Seier og null baklengs til tross, så var ikke spillende trener helt fornøyd med forestillingen.  – Vi får ikke til noe skikkelig spill, vi gjør mange feil og får mange brudd mot oss, sier Roar Fredriksen.

Denne kampen var Bjarte Stien sin kamp nr. 50 totalt for klubben og Sigve Skjærven fikk sin første seriekamp for Sædalen.

Ny-Krohnborg 2 – Sædalen IL 0-2 (0-1)
Søndag 27.april 2014
6.divisjon avd.01
Krohnsminde

Dommer: Andreas B. SagstadHovding, TIL

Mål (assist):
0-1: Tommy Cindahl (Marius Reikerås) 12′
pause
0-2: Tommy Cindahl  77′

Gult kort: Tommy Cindahl, SIL, 85′

Sædalen IL: Didrik Furnes – Aleksander Revne (Bjarte Stien fra ca. 55), Roar Fredriksen (k), Øyvind Hannisdal, David Johansen – Henning Aga,  Lars, Magnus Thorsen, Sondre Sælemyr (Anders Batman Mjelle fra ca 65.) – Tommy Cindahl – Marius Reikerås (Sigve Skjærven fra ca. 35.).
Ubenyttet reserve: Bernt-Erik Haaland

1.serierunde Resultat
Søfteland – Rosendal 6-1
Søre Neset/Nore Neset – Eikelandsfjorden 1-2
Vestkysten – Løvstakken 2 tba
Øystese 2 – Samnanger 10-2
Ny-Krohnborg 2 – Sædalen 0-2

Interactive Whiteboards by PolyVision

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no