Sædalens A-lag varmer opp før oppgjøret mot Eikelandsfjorden på Eikelansosen Gress. foto: Trond Arild Klever

Herlig trepoenger på bortegress

Eikelandsfjorden IL – Sædalen IL 1-4: A-laget hadde funnet fram gresskoene da de hentet hjem tre nye poeng i kampen om opprykket. Det ble en hardt tilkjempet og herlig 4-1 seier på bortegress denne fredagskvelden.

Lagleder Trond Arild Klever rapporterer: «Litt rotete første omgang. Vi går opp i ledelsen etter ca 10 min, men blir kjørt kraftig på vår venstre side. Får justert litt ut i omgangen og får litt mer kontroll. Både Tommy og Abbe får gult kort på et frispark til oss for å rope på kort til motstander, litt småampert mot dommer frem til pause.

Stillingen står seg til pause. Vi blir enige i pausen om at kantene må ta mer tak defensivt, og jobbe mer kompakt. Grei kontroll på kampen og går opp til 2-0 og 3-0 før Eikelandsfjorden reduserer og setter et vist press på oss.

Eikelandsfjorden har to skudd i tverrligger etter dette og Didrik vartet opp med en klassisk tv-redning. Vi holder unna, og i slutten så får vi straffe da Henning blir felt av Eikelandsjordens keeper. Keeperen fikk direkte rødt kort. Ulrik tar ansvar og tar straffen men bommer. David punkterer kampen med 4-1 scoringen rett før slutt. Alt i alt en meget fortjent sier.»