Sædalen IL jubler på Voss Cup 2013 foto: © fotballbilder.no

Sædalen størst på Voss Cup

Nok en gang er Sædalen IL størst på Voss Cup! Vi har 36 lag påmeldt og er med det (sammen med Gneist) kun slått av arrangøren selv, Voss FBK, på antall lag. På antall kort regjerer vi alene. Sædalen IL legger beslag på 429 kort, hvorav 397 er overnattende personer med A-kort. 

VossCup sovesal 2013 foto: © fotballbilder.no

Det gode samarbeidet med Voss FBK fortsetter. Vi får i år i igjen disponere Bømoen. Denne gang har arrangøren fått utvidet kapasiteten, og vi er spente på om vi kan klare å få alle inn der. Uansett, lørdag blir det legendarisk grill-party igjen. Vi satser i år også på å servere 500 personer med god grillmat i hyggelige og sosiale omgivelser – og selvfølgelig flott vær!

Voss Cup er Sædalen ILs største og viktigste sammenkomst. Her bygges gode relasjoner på tvers av lag og klubber, og samværet oppleves som utrolig positivt. Samarbeidet med Voss Cup er også udelt positivt, og er en viktig årsak til at Sædalen IL fortsetter satsingen på denne cupen. Alt i alt blir resultatet av dette ekstra gode opplevelser for oss i Sædalen IL.
Jeg ønsker alle velkommen, med godt humør, topp innsats, og fair play!
Mvh
Kjartan Olsen, administrasjonen
VossCup premieutdeling 2013

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no