Sædalen vs Søre/Nore Neset 2-2: Harris Milak utligner til 1-1 foto: © fotballbilder.no

Tett kamp mot opprykkskandidat

Sædalen vs Søre/Nore Neset 2-2: Haris Milak utligner til 1-1 foto: © fotballbilder.no

Sædalen IL – Søre Neset/Nore Neset 2-2: Keepervikar Kristoffer Wasmuth gjorde en solid innsats i hjemmelagets bur, med flere viktige og gode redninger i en kamp som var preget av mye duellspill. Det ble en tett kamp, som begge lagene ønsket å vinne.

– Det er surt når vi leder rett før slutt, sier trener Roar Fredriksen, og tenker da på at Eirik Sivertsen førte Sædalen opp i en 2-1 ledelse knappe syv minutter før slutt. Guttespiller Simen Oen kommer seg foran en forsvarsspiller på et løp inn i feltet og blir løpt ned. Sivertsen setter straffen.

Myten om at man fort slipper inn mål etter å selv ha scoret, slo til i denne kampen da Søre Neset/Nore Neset utlignet knappe to minutter etterpå.

Det var riktignok de rødkledde fra fergekaien i Os som tok ledelsen mot slutten av første omgang, da Egil Thuen tok vare på en kontringsmulighet og satte ballen i mål.

Sædalen gir som kjent aldri opp og fikk uttelling ti minutter ut i andre omgang. Øivind Giil finner Haris Milak foran mål. Harris kjemper ballen over streken til en 2-1 ledelse og hans første seriemål for klubben.

Begge lag hadde ambisjoner om seier i denne kampen, men alt i alt var uavgjort et greit resultat til slutt.  – Kampen bøler frem og tilbake og det ble mange tilfeldige situasjoner. Vi hadde en god del overganger vi burde utnyttet bedre, sier Roar Fredriksen som utroper vikarkeeper Kristoffer Wasmuth til kampens store spiller. – Kristoffer var «Man of the match», avslutter Roar.

Også treneren til Neset lot seg imponere av keeperkjempen: – Keeperen var fantastisk, det var irriterende, sier Kenneth Svenningen, som i fjor trente Søfteland. – Det er bittert at vi ikke vinner, jeg føler vi hadde litt flere sjanser enn Sædalen, sier Svenningen, som tross bare et poeng på de to første kampene har store ambisjoner for sesongen: – Vi har fått en dårlig start, men vi håper på opprykk, avslutter Svenningen.