Pétur gir seg som leder for badmintongruppen

Raisa Tsynkalovskaya blir ny leder for badmintongruppen etter at Pétur Juliusson har ledet arbeidet de siste fire årene.

Petur JuliussonPétur gir oss status på badmintongruppen han overlater til Raisa:

– Vi har en stabil gjeng med barn som trener på onsdagene og vi har en liten, men hard kjerne voksne som trener på torsdagskveldene, sier Petur.

Det er også ting å ta tak i for den nye lederen. – Det har vært litt vanskelig å få i gang «mosjonistene» her inne i Sædalen og derfor vil det være videre behov for rekrutteringsarbeid, sier Pétur, som poengterer at det er en idrett det er lett å komme i gang med. – Badminton er en spesielt flott idrett på den måten at en ikke trenger store ferdigheter for å komme i gang og ha det kjekt.

Pétur kommer til å fortsette med å ha det kjekt med badminton i Sædalen, selv om han gir seg som leder.

Styremedlem Arve Davidsen takket Pétur for innsatsen da han fikk beskjed om lederskiftet:  –Da tillater jeg med på vegne av idrettslaget å takke for innsatsen du gjennom mange år har lagt ned for å opprette, drive og administrere badmintongruppen. Jeg er sikker på at ditt pågangsmot og engasjement for en «smal» idrett i norsk sammenheng vil bli savnet i gruppen, sier Arve.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no