Seks spillere fra Sædalen skal spille uttakskamper

Hordaland Fotballkrets har tatt ut seks spillere fra Sædalen som skal være med i uttakskampene som igjen er grunnlaget for fremtidig kretslag.

Trener for A-laget og guttelaget  har fulgt disse guttene tett gjennom flere år. Han gleder seg over uttaket og syntes det er kjekt å få annerkjennelse for det treningsarbeidet som blir lagt ned:

– Ut i fra hvordan lagene har gjort det i cuper og serie, så gjenspeiler uttaket hvordan Sædalen 99 og 00 ligger an i forhold til de andre klubbene i Hordaland. Vi skal være ganske stolte av å ha såpass mange aktuelle spillere som kommer fra en såpass liten og til nå, ukjent klubb. Faktum er at vi har mange flere spillere som ligger tett opptil kretslagsnivå, som på en god dag er mer enn god nok til spill på kretslaget. Uttakene er basserte på prestasjoner over tid, og gir kanskje det riktige bilde over hvem som er best i de ulike årsklassene akkurat nå, sier Roar Fredriksen.

G99s-kamper-i-Rogaland-mot-Ulf-Sandnes-og-Viking-mars-2014
G99 laget i aksjon mot Viking tidligere i år. Arkivbilde: Karstein Oen.

I årsklassen for spillere født i 1999 er  følgende spillere fra Sædalen tatt ut:

  • Ulrik Fredriksen
  • Simen Oen
  • Andreas Sjo
  • Markus Fossnes

Også Emil Harloff som spiller for Sædalen i regional eliteserie er tatt ut i 99-klassen, men han spiller til daglig i Fana.

I årsklassen for spillere født i 2000 er følgende spillere fra Sædalen tatt ut:

  • Jonas Fredriksen
  • Jesper Hadler-Olsen

Vi ønsker dem lykke til med kampene og det videre uttaket.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no