Superduperklar for futsal

Guttelaget er klar for kretsmesterskapet i futsal i helgen og stiller med de to lagene Super og Duper. Målet er en topplassering.

– Begge lag havnet i knalltøffe puljer, spesielt Super, men vi håper på avansement for begge lag. Det er korte kamper så alt kan skje. Vi har som alltid håp om en topplassering for ett av lagene. sier Bjørn Liabø. Guttene har spilt mye futsal i vinter. En del av dem på seniornivå, så vi har muligheten til å nå helt til topps om vi får flyt, avslutter laglederen.

Super stiller med Ulrik Fredriksen, Andreas Bøe Sjo, Markus Fossnes, Herman Liabø, Jesper Hadler-Olsen, Jonas Fredriksen, Stian Sætersdal, Simen Oen og Eirik Nesse.

Duper stiller med Vegard Rognaldsen, Nicolai Oa, Sjur Nordheim Hirth, Markus Johannessen, Christian Østvik, Gard Eriksen, Mikkel Sydnes Lampe, Adrian Hopland og Anders Hereide.

Kampene i puljespillet går over 1 x 16 minutter, mens det i sluttspillet spilles 1 x 20 minutter. Kamper som står uavgjort etter ordinær tid i sluttspillet avgjøres med straffekonkurranse. Lagene skyter 3 straffer hver fra straffemerket (6 meter). Hvis det fortsatt står uavgjort skytes det 1 og 1 straffe.