Over 50 jenter på vellykket fotballskole

Med god hjelp fra Rema 1000 Nattland arrangerte Sædalen IL fotballskole for jenter i årsklassene 2002-2004. Sotrahallen ble leid inn i tre lørdager i januar og februar hvor det ble gjennomført økter på tre timer hver gang.

Mye spill med fokus på pasninger
Mye spill med fokus på pasninger. Alle foto: Rune Møklebust

 

– Jeg syntes dette har vært veldig bra, sier trener Tore Vindheim. Rune Møklebust har gjort en veldig god jobb med organiseringen og Hilde Karin Nygaard har hatt eget keeperopplegg, forteller han.

Sandviken-trener Øyvind Nordtveit var med å sy sammen et godt opplegg for de tre øktene. Han bor i Sædalen og har tidligere spilt på a-laget vårt. Trenerne for de ulike lagene sørget for gjennomføringen av øvelsene som bar sterkt preg av pasninger og pasningsspill.

Ulike utfordringer ble gitt alt ettersom det trengtes gjennom det som kalles for differensiering. Her blandet man årsklassene slik at spillerne får spilt både med og mot de som er bedre eller like som en selv, noe man ikke alltid får til i en vanlig treningshverdag.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no