A-lag: Takling mot Baune3 2011

Bedring i spillet tross tap

A-lag: Takling mot Baune3 2011

A-laget spilte sin siste kamp i Tornado Bergen Winter League for denne gang fredag kveld. Selv om spillet bedret seg betraktelig fra sist kamp mot Smørås ble det 1-4 tap borte mot store og sterke Fri spillere.

– Vi skjønte fort dette ville bli en fysisk kamp, og det ble det. Vi ble muligens satt litt ut av den harde fysikken vi møtte, men spiller til tider rundt dem. sier kaptein Lars Hauso.

Vårt mål kom nettopp etter en tøff hendelse. Jesper Hadler-Olsen spiller vegg med nettopp kaptein Hauso, for så å bli klippet ned i feltet. Storscorer Tommy Cindahl setter straffen.

Kapteinen skryter av alle de unge spillerne som spilte. Det var mange fravær på grunn av skader og sykdom. Vi har brukt mange unggutter før, men ikke så mange samtidig: – Det var mange unge, nye guttespillere som viser seg frem, og gjør en god kamp! Det er gøy, avslutter Hauso.

Også laglederen trekker frem mye positivt fra kampen tross tap: – Spillemessig så synes jeg vi var det beste laget og vi har ballen mest i løpet av kampen (60-40) Fri har en superspiss som scoret 35 mål i fjor og han puttet vel tre mot oss. Fri var et godt spillende og fysisk lag. Vi vektlegger ikke resultatet i denne kampen og tar med oss at vi til tider spiller fin fotball. Vi må øve mer på å skape flere muligheter og å ta vare på de vi får, oppsummerer Trond Arild Klever.

Arne Eng, Nicolai Oa og Jonas Fredriksen debuterte for a-laget i denne kampen. Sistnevnte spilte da sammen med sin bror Ulrik og sin far Roar.

Dermed ble det bare en seier i Tornado Bergen Winter League denne vinteren og ikke noe sluttspill.

Fri – Sædalen 4-1 (0-0)
Fredag 6.mars 2015
Garnes Idrettsplass
Tornado Bergen Winter League, Gr.4

Dommer: Anders Jordal, Lindås IL

Mål (assist)
1-0: Sander Waage (Preben Haga)
1-1: Tommy Cindahl (str. – Jesper Hadler-Olsen)
2-1: ØrjanTveit (Thomas Hauge)
3-1: Espen Bratli (Preben Haga)
4-1: Ørjan Tveit (Preben Haga)

Gult kort: Roar Fredriksen, David Johansen, Ørjan Steffensen – Sædalen IL

Sædalen IL: Didrik Furnes – Aleksander Revne, Roar Fredriksen, Ørjan Steffensen, Arne Eng – David Johansen, Ulrik Fredriksen, Lars Hauso, Magnus Thorsen, Jonas Fredriksen – Tommy Cindahl.
Innbyttere: Andreas Nilsen, Jesper Hadler-Olsen og Nicolai Oa.

Les også: Fri sitt kampreferat her: Fri Il – Sædalen 4-1

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no