G99 lagbilde 2014. Foto: Bjørn Liabø.

Guttelaget møter Fyllingsdalen i NM-kvalik

I kveld kl. 19:30 på Kringlebotn Ballbane spiller guttelaget kvalifiseringskamp mot Fyllingsdalen FK. Dette er første gang Sædalen deltar i NM-kvalifiseringen.

G99 lagbilde 2014. Foto: Bjørn Liabø.
G99 lagbilde 2014. Foto: Bjørn Liabø.

– Vi går som alltid for seier og avansement, men FKF er en stor klubb som kan mønstre et svært godt lag hvis de vil, sier oppmann Bjørn Liabø. Siste kamp mellom lagene i høst endte 5-5.

Dette er 2.runde i NM-kvalifiseringen i Hordaland og første gang Sædalen IL er med i noen som helst form for NM i fotball. Men veien til sluttspillet er lang. Først er det regionale kvalifiseringer før landets 16 beste lag møtes.

Skulle Sædalen slå Fyllingen venter vinneren av oppgjøret mellom Baune og Nest-Sotra. Deretter mest sannsynlig Brann. Men det er å foregripe begivenhetenes gang. Kampen må spilles først: – Vi har to, tre sentrale spillere ute med skade og sykdom, ellers er troppen fin og lett i kroppen etter en uke i Spania, sier Liabø om situasjonen før dagens kamp, som også oppfordrer flest mulig til å møte opp og heie på guttene.

Resten av runden spilles slik: Voss – Varegg, Os – Bremnes, Gneist – Askøy FK, Brann – Bønes, Åsane – Sotra, Nest-Sotra – Baune, Stord – Fana.

1. kvalik runde

Lag Res.
Varegg – Tertnes 2-1
Fana – Osterøy 3-0
Follese – Åsane 0-3
Bremnes – Bjarg 5-2

Interactive Whiteboards by PolyVision

Se video fra G99 lagets kamp mot Varegg her: VIDEO!

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no