Halvard Kvinge tatt ut til kretssamling

Hordaland fotballkrets har tatt ut Halvard Berg Kvinge fra Sædalen IL til sesongens første kretssamling for gutter født 2002.

hallvar
Hallvar Berg Kvinge

Kretsen arrangerer hver vinter fotballskoler over hele Hordaland for å finsikte talentene i fylket. Sædalen har sendt spillere hit de siste fire årene og flere gutter og jenter har kommer gjennom nåløyet til kretssamlingen.

Årets kretssamling arrangeres 10. mai, hvor de håpefulle talentene spiller mot hverandre i internkamper. Til høsten gjennomføres nok en kretssamling med et redusert antall spillere, som igjen danner grunnlaget for uttak til kretslaget. Kretslaget trener ukentlig i Vestlandshallen gjennom vinteren.

Halvard spiller på Sædalen G2002, men hospiterer allerede inn på laget til G2001 og han trener også med G2000.

Eirik Lønne, trener på G2001, beskriver Halvard som en lynrask tekniker med blikk for spillet og en pasningsfot i stand til å utføre tankene. Han er nyttig både sentralt på midtbanen og på venstrekanten.

Sædalen IL gratulerer med uttaket og ønsker lykke til!

Tekst: Bjørn Liabø

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no