Støtt A-laget – bli Chess-kunde

A-laget vårt består i stor del av unge spillere som ennå holder gutte- og junioralder, samt noen studenter og rutinerte ringrever. Med gode resultater kan laget rykke opp til 4. divisjon, noe som setter større krav til organiseringen rundt laget.

For at A-laget skal klare å stå på egne bein rent økonomisk, og ikke påføre klubben ellers for store utgiftsposter, er det viktig at laget har egne sponsorer i tillegg til idrettslagets egne støttespillere.

Derfor kan du nå støtte A-laget direkte ved å bli Chess-kunde. Får vi mange til å bli Chess-kunder gjennom denne linken, blir det til god hjelp for laget som skal dekke reiseutgifter og utstyr til neste år, i det som forhåpentligvis blir i 4. divisjon.

Støtt A-laget: Bli Chess-kunde her!

Skjermdump chess.no
Skjermdump chess.no

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no