Fossnes, Sjo og Ulrik Fredriksen i Sogndal

Prøvespiller for FK Fyllingsdalen

Tre av klubbens talenter trener med 2. div-laget til FKF denne vinteren. Andreas Bøe Sjo, Markus Fossnes og Ulrik Fredriksen har vist seg frem for Olafur Bjarnason og er denne helgen med FKF til Sogndal hvor de skal gjennomføre to treningsøkter og en treningskamp mot Florø i Sognahallen lørdag klokken 13.

De tre spilte tidligere i vinter for FKF mot Brann 2 og viste der at de har nivået inne. Markus Fossnes gjorde som han alltid gjør og klinket ballen i mål bak Brann-keeper Ludvig Lynum fra 20 meter og Andreas Bøe Sjo ordnet straffe i den kampen som endte 3-2 til FKF.

Sjo og Fredriksen har også vært på treningsopphold i Åsane i løpet av de siste månedene, og det blir spennende å se hvor guttene til slutt ender opp.

Alle tre er født i 1999 og fyller 17 år i løpet av 2016. Tiden er inne for vanskelige karrierevalg, men med god oppbacking fra hovedtrener Roar Fredriksen, håper vi at guttene tar steget videre i riktig retning.

Tekst: Bjørn Liabø

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no