A-laget signerer 4 nye spillere!

Ettersom vårt kjære A-lag igjen(!) rykket opp en divisjon, merkes interessen fra spillere rundt om i Bergen. På treninger i vinter har laget hatt besøk av flere spillere som har søkt lykken i Sædalen, og A-laget har på det meste vært over 30 stk. på treningene.
Det har vært både spillere fra høyere og lavere divisjoner, og A-lags gjengen var spent på hvem av prøvespillerne som skulle bli deres nye lagkamerater.

Skjermbilde 2016-04-06 kl. 23.26.07Vi starter med å presentere Fredrik Heggeland

 • Født: 1.september 1993
 • Posisjon(er): Venstre back/kant, midtbane

Det var ikke vanskelig å overtale Fredrik. Han var veldig motivert for å spille fotball igjen etter flere skader de siste årene, sier kaptein og hjelpetrener Lars Hauso. Sistnevnte legger til at Fredrik vil tilføre laget mye rutine, kvalitet og ikke minst godt humør.

Talentet

23 åringen, spilte for moderklubben Kalandseid i fjor, men har også en bakgrunn det lukter rutine av. Fredrik har vært innom Løv
Ham, Fyllingsdalen, Brann, Åsane og Os. I tillegg har Kalandgutten vært på prøvespill for Vålerenga og Fredrikstad.

Den talentfulle spilleren har også flere år med fartstid på kretslag og på aldersbestemt landslag, både U16, U17 og U19.

– Fin gjeng

Bakgrunnen for at Heggeland viste interesse for Sædalen var blant annet relasjonene til Lars Hauso og ryktene om at det var noe stort på gang i Sædalen. Fredrik sier videre at han signerte fordi klubben har noe spennende på gang, og nevner også lagets ambisjoner.

To stjernespillere fra naboen! 

Videre på listen over nye spillere finner vi Eivind Clausen og Mads Kristian Skår. Begge to kommer fra lillebror Kringlebotn som holder til i 6.divisjon, og er ekte Kringlebotn-gutter.

Eivind Clausen Skjermbilde 2016-04-06 kl. 23.32.20

 • Født: 1.august 1995
 • Posisjon(er): Sentral midtbane/ midtstopper
 • Yrke: Fysioterapistudent på høgskolen

Clausen har en fortid fra Fana IL hvor han blant annet var svært delaktig i å nå semifinalen i Norway Cup som guttespiller. Han har alltid vært blant Tore Tangenes (tidl. Fana trener) mest foretrukne spillere, hvor han også ble tildelt kapteinsbindet.

«Jeg valgte Sædalen siden det virket utrolig spennende etter alt dere har fått til – med blant annet opprykk på alle forsøk. Jeg vil være med på å bidra i fortsettelsen, i tillegg til at det igjen var et steg opp fra der jeg spilte tidligere. Må også nevnes at dere har flere kvalitetsspillere på laget som jeg gleder meg til å kunne trene og spille med. Målet for sesongen er i grunn å bidra til at vi holder oss og, helst kommer på topp 3 for min del!

Mads Kristian SkårSkjermbilde 2016-04-06 kl. 23.32.38

 • Født: 14.april 1988
 • Posisjon(er): Midtstopper/ sentral midtbane
 • Yrke: Bilselger for Scanauto

Eldstemann Skår kommer fra en rolle som kaptein, trener og ikke minst grunnlegger for A-laget til Kringlebotn. Spesielt for han var overgangen et vanskelig valg.

«Det var en svært vanskelig avgjørelse å ta. Tyngre enn mange tror. Jeg slet lenge med samvittigheten før jeg tok det endelige valget. Sædalen og Botn er jo samarbeidsklubber, men samtidig er det et vennskapelig hat mellom klubbene så det føltes lenge feil å gjøre det.

Samtidig så er jeg snart 28 år og hvis jeg skal spille på et høyere nivå følte jeg at det måtte bli nå eller aldri. I tillegg har jeg følt meg veldig ønsket av både spillere og trenere i klubben. At Sædalen tilrettelegger for meg til å fortsatt kunne ha en rolle i Botn var helt avgjørende for valget mitt, og noe jeg er veldig takknemlig for.

Jeg har ikke noe spesielle personlige målsetninger, men har et klart mål om å holde Sædalen i 4.divisjon ved å bygge opp en mur defensivt.. Så får angriperne fikse resten fremover. Det skal bli noen clean sheet i løpet av sesongen.

Nå er jeg bare sykt motivert for å gjøre tipsene til Nordicbet til skamme.. Watch out Telavåg. Årets overraskelse er på vei»

Det kan nevnes at høyreiste Skår allerede har rukket å gjøre seg bemerket da han har solgt biler til både Jahn-Terje Nilsen og skadeplagede Eirik Sivertsen.

Daniel Fyllingslid i boks

Daniel begynte å trene med Sædalens A-lag i vinter, og har aldri sett seg tilbake. Det var som kjærlighets ved første blikk! Daniel er en spiller som var ukjent for mange, men som kom raskt inn i gruppen. Daniel kan bekle både høyreback og midtstopper, og har en slegge det lukter svidd av. Skyter han hardere enn selveste Roar Fredriksen mon tro?

Skjermbilde 2016-04-06 kl. 23.32.00Daniel Fyllingslid 

 • Født: 26.01.1994
 • Posisjon(er): Høyreback, midtstopper
 • Yrke: Stuer for Aviator

«Jeg valgte Sædalen fordi jeg ønsket å spille fotball på høyere nivå enn 5 divisjon, og jeg hadde hørt mye bra om klubben. Så valget var enkelt. Målet for sesongen blir å spille seg fast innpå laget, og være med å bidra til at A-laget holder seg i 4 div til neste år!»

Vi gleder oss over at Daniel har valgt oss, og håper på mange knallharde taklinger og deilige langskudd!

* Vi kommer tilbake med kommentarer fra Roar og Stein, samt flere bilder. I tillegg vil det fortløpende komme en sak om signeringene JR-laget har gjort.. (Mangler bilde mellom Roar og Daniel).

12626079_10156413773735394_1907856924_nSkjermbilde 2016-04-05 kl. 18.19.51

 

 

 

 

 

12966146_10156802363065531_2102589472_n