Sædalen IL jubler på Voss Cup 2013 foto: © fotballbilder.no

Velkommen til årets Voss Cup

Velkommen til årets Voss Cup – 2016.

Du er her som representant for Sædalen IL. Vi har hele 51 deltakende lag på årets cup og er an av de aller største klubbene her. Vi kommer til å bli meget godt synlige.

  • Sædalen IL ønsker å være et inkluderende idrettslag, hvor både jenter og gutter trives i alle aldre. For å synliggjøre at vi er et idrettslag for alle setter vi opp noen enkle spilleregler for helgen.
  • På trenersiden ønsker fotballstyret at trenere hilser på dommer og motstandernes trener før kampen og takker for kampen etter kampen. Støtt dommernes avgjørelser og snakk positivt om motstanderne
  • Spillerne gjennomfører fair play-hilsen i forbindelse med kampene og oppmuntres til å ha en positiv tone seg i mellom under kampene. Vær gode motspillere og konkurrer med motstanderne uten bruk av ufint spill. Respekter dommerens avgjørelser.
  • lerøycup_fairplayForeldre og familie som følger kampene forholder seg til foreldrevettreglene. Tilstreb å ha en god tone med motstandernes tilskuere. Et smil og tommelen opp er gode virkemidler. HUSK, ikke del bilder av barn uten samtykke.
  • Fotballstyret ønsker at vi setter jentene og guttene i fokus i helgen og oppfordrer derfor alle voksne til å sørge for at arrangementet er alkoholfritt. Husk at vi ikke kjenner alle jentene og guttenes reaksjoner på voksnes omgang med alkohol.
  • Selvfølgelig stopper vi for å heie på lagene våre når de spiller på området. Representer Sædalen IL slik at andre blir glade for å se oss.
  • Vær bidragsyter for at årets Voss Cup blir en minnerik helg for spillere, motstandere, tilskuere og arrangører.
  • Fair Play er mer enn gule og røde kort, spilletid og tilleggsminutter. Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen!

Det handler om respekt,
ikke sant?

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no