Ny daglig leder

Sædalen IL er veldig fornøyd med at tidligere barnehage, skole og idrettsbyråd, Pål Hafstad Thorsen har valgt Sædalen IL som sin nye arbeidsplass.

Vi vet hvilke flotte verdier, personlige egenskaper og ikke minst kunnskaper Pål besitter, og vi i Sædalen føler at vi har skutt den berømte «gullfuglen» akkurat i dag.

Sædalen IL har vært siden starten i 2006 vært i en enorm vekst. Idrettslaget har over 1100 aktive medlemmer og et stort spenn i tilbudet. Vi tilbyr nå breddeidrett innen Fotball, Håndball, Innebandy, Basket, Friidrett og har i tillegg Idrettsskole for 0-6 åringer.

Sædalen har til i dag vært en 100% foreldredrevet klubb og alle funksjoner er løst på dugnad. Dette har tæret kraftig på de aller viktigste dugnadsdeltagerene som har jobbet både kveld og natt for å løse alle de administrative oppgaven som et så stort idrettslag medfører.

Ansettelsen av Daglig leder er et viktig ledd i en pågående profesjonalisering av klubben. Vi tar sikte på å være kvalifisert som Kvalitetsklubb innen 2020. I tillegg planlegger vi et stort Nærmiljøprosjekt som innbefatter både klubbhus/nærmiljøhus, ny 11verbane, Friplassen-anlegg, nye turstier og flere andre flotte installasjoner som i sum vil heve livskvaliteten i hele nærområdet vårt – og det trenger Sædalen/Nattlandsområdet etter det enorme utbyggingen vi har hatt i området.

For å få alt dette til, spiller vi godt på lag med Bergen kommune. Så langt har kommunen lagt ned et stort og flott arbeid for å legge til rette for at vi skal kunne realisere drømmene våre. Som sagt mange ganger før – Gi oss muligheten, så skal vi fikse resten! Dette er på ingen måte ment som en sovepute for Bergen Kommune, men en invitasjon til å bidra enda mer.

Vi må også takke velvillige grunneiere i Sædalen for å uselvisk gi oss mulighet til å ekspandere. Vår egen bane «Sætersdalbanen» er et godt eksempel på hvor bra det blir når både private bidragsytere, kommunen og idrettslag drar i samme retning. Vi har god tro på at vi kan fortsatt dra nytte av denne realiseringsmetoden i de kommende prosjekter.

Nå ser vi bare rett frem, og gleder oss til det som ligger foran oss – Heia Sædalen!

Daglig leder når du på epost: [email protected]