Barnefotballkvelden onsdag 6.mars

Norges Fotballforbund inviterer sammen med Sædalen IL, Kringlebotn IL og Kalandseid IL til barnefotballkvelden onsdag 6.mars.

Barnefotballkvelden gjennomføres for alle i klubben som har verv i barnefotball og vi legger opp til et sosialt og faglig godt arrangement. Dette er et kurs der trenere, lagledere, foreldre og klubbens styre kommer sammen for å lære mer om fotballaktivitet for barn. Sentralt i kurset er at trygghet, utfordringer og mestring gir trivsel og utvikling for alle.

Å gjennomføre dette kurset er en forutsetning for alle klubber som ønsker å være gode på barnefotball. Kurset er derfor obligatorisk for trenere og ledere i barnefotballen og skal prioriteres foran trening. Foreldre er hjertelig velkommen til å bli med!

Sted: Sædalen skole (amfiet) + Sædalsbanen

Målgruppe: Trenere, ledere og foreldre

Program: Onsdag 6.mars klokken 17.00

17.00 – 17.30 Mat og informasjon

17.30 – 19.00 Teori og gode fotballdiskusjoner

19.00 – 19.15 Forberedelse til praksisøkt

19-15 – 20.30 Praksisøkt på Sædalsbanen

20.30 – 21.00 Evaluering av praksisøkt og oppsummering

Veilder: Inge Heltne, NFF Hordaland

Husk å kle dere etter forholdene for praksisøkten ute. Vi henter inn spillere til å delta som objekter, kursdeltakerne vil være observatører.

Spørsmål om kurset kan rettes til hhv Sædalen IL: [email protected] / Kringlebotn IL: [email protected] / Kalandseid IL:  [email protected]

Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL