Ledig stilling: Hovedinstruktør (40%) SIL

Sædalen IL søker etter en hovedinstruktør i totalt 40% stilling som skal lede flere av trenings- og aktivitetstilbudene i idrettslaget. Vi søker etter en sporty, allsidig og initiativrik medarbeider som har trener- eller ledererfaring fra idretten. Det er ønskelig med utdannelse innenfor idrett, folkehelse eller pedagogikk.  

Arbeidsoppgaver:

Sædalen IL idrettsskole. Hovedinstruktøren skal lede idrettsskolens tilbud for barn i alderen 3 til 6 år. Treningene gjennomføres på ettermiddag i Nattland oppveksttun. Per i dag er treningene lagt til onsdag, torsdag og fredag. 

Prosjekt «Sterk etter skolen»: Hovedinstruktør skal sammen med daglig leder sette prosjektet «sterk etter skolen» ut i livet. Sterk etter skolen er en paraply for 4 ulike treningsgrupper (idrettsskole i overgangen SFO / fritid, idrettsskole for barn med psykisk utviklingshemming, idrettsskole for barn med usynlige behov (autisme, adhd o.l.) og skadeforebyggende / funksjonell trening for ungdom i tillegg til aktiv deltakelse i utvikling av unge trenere gjennom bruk av assistenter. Alle tilbudene har fokus på mestring, sosialisering og motorisk utvikling.

Løpegruppe: Hovedinstruktør skal lede løpegruppe en gang i uken. Et lavterskeltilbud som skal passe for alle, fra super mosjonister til nybegynnere.

Åpen hall for voksne. Hovedinstruktøren skal lede sirkeltrening for voksne. Sædalen IL har startet med åpen hall for voksne som et lavterskeltilbud hvor det er fri bruk av idrettshallen samt sirkeltrening ledet av hovedinstruktøren.  

Torshov Sportscamp i Sædalen. Hovedinstruktøren skal lede oppstarten av sportscamp én uke i året i august måned. Torshov Sportscamp i Sædalen er være et aktivitetstilbud for barn én uke i august og før skolestart med variert aktivitet. Hovedinstruktør skal lede planleggingen og gjennomføringen av sportscampen, samt søke om tilskudd fra ulike organisasjoner og stiftelser. 

Rema1000 Håndballskole. Hovedinstruktøren skal sammen med håndballavdelingen og daglig leder arrangere Rema1000 Håndballskole 2 ganger i året, a 3 dager (vinterferie og høstferie).

Bergen3000. Hovedinstruktøren skal sammen med daglig leder og prosjektgruppen «bergen3000» arbeide med videreutvikling og etablering av løpet rundt Store Lungegårdsvannet, som gjennomføres en gang i året.

Kvalifikasjoner: 

Vi søker en sporty, allsidig og initiativrik hovedinstruktør til Sædalen IL som har den rette kompetansen til å skape og lede et godt trenings- og aktivitetstilbud både for barn, ungdom, voksne og seniorer. Utdannelse (påbegynt eller sluttført) innen idrett, folkehelse eller pedagogikk er spesielt av interesse, men ikke et krav. Erfaring som trener eller leder for barn og unge er en fordel. 

Den rette kandidaten evner å jobbe med barn, unge, voksne og seniorer. Er god på å planlegge, skape og lede gode treningsøkter. Det er en forutsetning at hovedinstruktør er systematisk, pliktoppfyllende og har gjennomføringskraft til å møte idrettslagets behov. Samtidig som det er rom for den kreative personen som vil være med å utvikle nye aktivitetstilbud i idrettslagets regi og etablerer sportscampen som et nytt aktivitetstilbud i nærmiljøet. 

Arbeidstid og lønn: 

Hovedinstruktørens aktiviteter og oppgaver vil i hovedsak følge skoleruten som er på omkring 35 uker i året. Det er normalt fri i ferier- og helligdager. Samtidig skal hovedinstruktøren lede Torshov Sportscamp i Sædalen én hel uke i august hvert år samt andre aktivitetstilbud i høst/vinterferie ved behov.  

Arbeidstiden er foreløpig lagt til onsdag, torsdag og fredag da det er på disse dagene idrettslaget som arbeidsgiver har behov for hovedinstruktøren. Dette kan justeres i takt med aktivitetstilbudet og i samråd med hovedinstruktøren. Vi ønsker å utvide stillingsprosenten ytterligere, om aktivitetsnivået tilsier det og hovedinstruktøren bidrar til å skape økonomisk bærekraft til en utvidelse. 

Onsdag: 17.15 – 22.30 = 5 timer
Oppgaver: idrettsskole, løpegruppe, planleggingstid, åpen hall
Sted: Nattland oppveksttun

Torsdag: 14.00 – 18.00 = 4 timer
Oppgaver: Kontortid, tilskudd søking, skadeforebyggende ungdom, idrettsskole
Sted: Sædalshallen, Nattland oppveksttun

Fredag: 12.00 – 20.00 annenhver uke (vakt) / 10.30 – 17.30  annenhver (ikke vakt)= 8 / 7timer
Oppgaver: kontortid, skadeforebyggende/sterk etter skolen, idrettsskole
Sted: Sædalshallen

          

Stillingen utgjør 16 timers fast arbeidstid per uke. Hovedinstruktørens oppgaver følger skoleruten på omkring 35 uker i året. En 40% stilling utgjør normalt 678 timer i året. Hovedinstruktøren har 560 timer fast arbeidstid, hvorav 47,5 timer er relatert til Torshov Sportscamp i Sædalen én uke i august hvert år. De resterende timene er fleksibel tid til å bidra på arrangement, delta på kurs, samlinger og interne møter i Sædalen IL. Dette avtales nærmere med arbeidstaker. Finner vi den rette personen kan det være aktuelt å øke stillingsprosent og arbeidsoppgaver inn i håndballavdelingen.

Hovedinstruktøren lønnes etter avtale, men utgangspunktet er at en 40% stilling lønnes i størrelsesorden 120.000,- til 170.000 i året med utgangspunkt i kvalifikasjoner for kandidaten. 

Spørsmål om stillingen, søknad og CV sendes til daglig leder Vilde Brodahl på e-post [email protected].

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat for å få mer informasjon om stillingen! Søknadsfrist 27.06.2023