Anakonda på Ramirent cup

Ramirent cup ble første turnering der vi stilte med splittet lag. 7 stolte Anakonda’er trosset vær og vind for å redde Sædalens ære, eller ihverfall Anakondas ære. Vi kan vel trygt slå fast at dette var et vellykket forsøk. Vi trenere fikk en langt enklere jobb med å prøve å styre spillere inn og ut og i den grad det trengs kunne vi bruke mer tid på å lage litt fasong på laget. Mange foreldre gav også sine tilbakemeldinger på at de synes det var kjekt med litt færre spillere i sving.

Vi prøvde denne gang å gi spillerne små oppgaver i kampene. Blant annet prøvde vi ha en spiller med ansvar for å være vår bakerste mann, Det fungerte innimellom og det er litt artig å se at vi allerede nå kan se at enkelte av spillerne har defensiv legning mens andre har offensive fotballfibre. Vi kan vel neppe påberope oss ekspertise på dette området, men jeg regner med at dette fort kan endre seg siden de er så små. Vi kommer uansett til å sørge for at alle får variasjon lenge enda.

Vi kan heller ikke unngå å nevne våre 3 keepere for dagen som storspilte gjennom hele turneringen. De tre kampene endte med 2 serie og 1 uavgjort med sifrene 3-0, 3-3 og 4-1. I uavgjortkampen hører det også med til historien at vi scoret 5 av målene og var således litt uheldig.

Neste oppgave for Anakonda er Bendit cup på Liland 4/6. Her vi vi stille med de 7 som ikke var med på Ramirent cup. Til slutt nevner vi også at regelverkskomiteen som ble nedsatt etter forrige turnering har konkludert med at det faktisk kan dømmes straffespark i 5’er fotball. I en pressemelding hevder et samlet trenerteam at vi i så fall har blitt systematisk snytt for en haug med straffespark i nesten 2 år