Bendit som Anakonda

Siste test før Voss cup er ferdig og 7 + 2 halve Anakonder har fått finpusset formen under Bendit cup på Liland. Denne gang var det de 7 som ikke spilte Ramirent cup som var i aksjon, noe assistert av 2 trenerbarn som hadde tatt turen og fikk spille litt også.

Det ble 3 kamper der det ble litt enten eller. Føste kamp endte med klar seier og andre kamp endte med like stort tap. Litt usikker på sifrene, men det ble sånn cirka 7-1. Siste kamp ble vunnet 4-1.

I dag så vi vel litt av det vi har sett før at vi faller litt sammen når vi blir liggende litt under. Ikke så lett å gjøre noe med med disse små… får kontakte olympiatoppen for å høre om de har noen tips. Skulle forresten ikke forundre oss om at vi har noen «insidere» der også nå som Anakonda snart har kuppet det meste som er av styre og stell i Sædalen.

Ser akkurat på TV at Huseklepp på landslaget ikke har skjønt det mange av våre allerede har begynt å skjønne…..fotballspillere vender ikke innover i banen når de er under press på egen halvdel…

Neste oppgave blir årets høydepunkt (?) Voss cup om 2 uker. Kampoppsettet og innkvartering på Palmafossen skole er klart. Det gjenstår litt på å fordele spillere på de to lagene vi skal stille med. Mail med spilletider for hver enkelt kommer om ikke så lenge. Alle kommer til å få minimum 1 kamp fredag, 2 kamper lørdag og 1 kamp søndag. Tror bådetrenere, spillere og foreldre gleder seg kjempemasse.

[nggallery id=11]