A-lag 2011: Nygårdshøyden vs Sædalen IL 0-3: André Vågnes © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no

5-2 seier i sesongens siste kamp

Sædalen – Nygårdshøyden 5-2: A-laget slo til med en solid 5-2 seier hjemme mot Nygårdshøyden i årets siste kamp. Dermed endte Sædalen på en 5.plass i 7.divisjon avdeling 01.

Det meste skjedde i første omgang. Det var Nygårdshøyden som scorer først. Men lynvingen Anders Batman Mjelle tar seg et raid på egenhånd og utligner til 1-1 og scorer sitt første mål for Sædalen.

Igjen er det akademikerne som scorer og går opp i en 2-1 ledelse før hjemmelaget tar over.

Stig Mikalsen utligner til 2-2, før spillende trener Roar Fredriksen scorer to ganger før pause. Etter pause scorer Sædalen en gang til etter at Arill Hagland fyrer av et skudd som André Vågnes(arkivbildet) styrer i mål.[singlepic id=311 w=320 h=240 float=right]

Seieren kunne likevel vært større denne høstkvelden. Både André Vågnes og Arne Instebø bommer på hvert sitt straffespark.

Geir Olav Vatshelle spiller sin beste kamp for sesongen og kom til flere sjanser, i toppscorer Marius Reikerås fravær.

Med seier i siste kamp endte Sædalen på en 5.plass i 7.divisjon avd. 01, kun 6 poeng bak opprykslaget Morvik som endte på 3.plass.