G03 2011: samspill © Foto: Arve Davidsen

Anakonda høst 2011

Hei alle Anakonda fans

En stund siden sist det ble postet noe på hjemmesiden angående fotballguttene våre. Siden sist har vi vært representer på 5 turneringer. Vi har vært gjennom 2 x Serieturnering, Sartor cup ,  Fana barnefestival og nå sist Baunes jubileumscup denne helgen. Siden alle har vært så flinke til å stille opp til turneringene har vi denne høsten skiftet litt politikk og stilt med mindre mannskap til hver kamp og heller deltatt på flere turneringer. Forhåpentligvis har det ikke blir for mye av det gode.

Foruten at barna skal ha det gøy er målsetningen med turneringene å øve på å spille kamper. Som trenere har vi lært en hel masse, eller ihvertfall fått mange ting å tenke videre på. Uten å helt skjønne hvorfor så ser vi at enkelte spillerkonstellasjoner passer bedre sammen enn andre uten at vi kan se at det har så mye med ferdigheter å gjøre. Noe av dette tror jeg vi kan tilskrive at enkelte har en tendens til å distrahere hverandre, mens andre har en tendens til å engasjere hverandre. Vi ser også at noen enkelt tilpasser seg at vi nå tildeler spillerne posisjoner/roller i kamp, mens andre sliter litt med hukommelsen på dette. Dette er en øvingssak så her vil nok alle forstå etterhvert. Såfremt fremmøte fortsetter på samme nivå som nå så kommer vi nok til å fortsette med å stille med flere lag og 6-7 spillere pr kamp.

Resultatmessig har vi variert en del med gode resultater på Sartor og serieturnering, mens vi har slitt litt ellers. Vi ser nok at en av bivikningene av å stille med færre pr kamp er at vi blir litt ujevne i lagsammensetningen, dette lever vi helt greit med så lenge vi ser at alle har det gøy.  Totalt sett har vi i de nevnte turneringene helt uoffisielt endt opp med 8 tapte kamper 4 uavgjorte og 6 seire. Vi kan også nevne at vi i Baunes jubileumscup lånte Nikolai fra Kobra og Sofie fra 2003 jentelaget. Begge gjorde sine saker svært bra og siden Sofie trenger litt ekstra utfordringer så tror og håper vi at vi skal se mer til henne både i trening og kamp for Anakonda.

Fremover skal vi delta i Framo Fotballcup24 den 27. november og Fyllingen julecup oppunder jul. Som trøst til de som synes det begynner å bli litt surt og kaldt å være tilskuer så nevner vi at begge disse går innendørs. Vi kommer også til å prøve å få til noe ekstra knyttet til kretsens merkeprøver for unge fotballspillere. Dette kan vi enten gjøre ved å sende deler av troppen på trening på alternativ bane på torsdagene fremover, ellers kan vi ta noen helgeøkter på dette. Håper å komme med mer info om dette snart.

Har lagt inn noen bilder fra de siste turneringene

[nggallery id=28]