A-lag: Takling mot Baune3 2011

Rusten start for a-laget

A-laget tapte 0-4 mot 6.divisjonslaget Nordre Fjell 2 i en treningskamp på Ågotnes 14.mars. Førsteomgangen bar preg av svært rufsete spill. Heldigvis var det noe bedring i andre omgang, hvor vi også holdt nullen.

Keeper Trond Arild Klever fikk tidlig mye å gjøre og reddet glimrende en rekke ganger. Selv om et av målene kanskje var offside, og et annet kom fordi vi ikke maktet å klarere ballen vekk fra sekstenmeteren, var det nokså klart at vi ikke hang sammen verken i forsvarsfireren eller i laget som helhet.

I første omgang hadde vi knapt to trekk i laget før vi mistet ballen. I andre omgang fikk vi bedre struktur på laget, holdt nullen og kom også til noen halvsjanser.

Det var uansett godt å komme i gang. Første kamp etter vinteren er unnagjort. Men som trener Roar Fredriksen sa på Facebook etter kampen: ”Grunnleggende basisferdigheter er stikkordet fremover!”