G03 2012: Varegg Cup Foto: Arve Davidsen

Sesongåpning 2012 Sædalen Anakonda

Da er sesongen behørig åpnet for stolte anakondaer fra Sædalen. I kjent stil så kommuniserer trenerteamet i overkant mye. Denne gang resulterte det at vi ikke bare stilte med to lag i samme turnering…vi stilte like godt med 2 lag i 2 turneringer samme helg. Til alt hell så endte vi opp med å spille turneringene på hver sin dag så det ble litt hvile innimellom de 12 kampene vi spilte.

Lørdag 17/3 bød på Varegg cup på Nymark. Tradisjonen tro så var guttene rustne etter den tøffe  grunntreningen i vinter sånn at det ble mye baklengs i disse kampene. På den positive siden nevner vi at været i det minste var langt bedre enn i fjor. Selv om vi tapte registrerte vi heller ingen sure miner så da er det ikke så farlig, vi anså uansett dette som oppvarming til søndagen der vi spilte Åsane venneby cup i vestlandshallen.

Søndagen var det et helt nytt lag (dog med samme spillere) som entret banen. Forsterket og inspirert fra 2003 jentelaget fra Sædalen viste guttene at innsatsviljen ikke er tapt gjennom vinteren. Resultatene oppsummerte seg på søndag til 2 seire, 2 tap og 2 uavgjorte.  Når vi ser at innsatsen er på plass så kan vi begynne å jobbe med å få finspillet på plass også.

Trenerteamet takker foreldre og barn for upåklagelig innsats en hektisk fotballhelg i mars.

[slideshow id=42]