G99: Info

G99 – Dana Cup info

Det nærmer seg sommerens vakreste eventyr og for de av dere som fortsatt er på jobb eller har tilgang til e-post kan denne løypemeldingen være verdt å lese før Danacup starter opp.

Vi har nå fått gruppeinndelingen og kampoppsettet for grunnspillet. Videre er den endelige laginndelingen foretatt av trenere og oppmenn. Det er da tatt hensyn til at lagene skal være noenlunde jevnbyrdige, noe vi tror vi har fått til. Som dere vil se er laget til Bjørn styrket med tre innkjøpte spillere fra Voss, slik at vi kunne klare å stille to fullverdige lag. Det er ikke adgang til å spille “på tvers” av våre to lag, og spillerne må være forberedt på legitimasjonskontroll fra arrangørens side.

S/K 1 består av :
Anders, Andreas Anfinsen, Teigland Nilsen (Addi), Eirik Hauso, Jonas, Ulrik, Markus J, Martin, Andreas L, Vegard Lie Bjørneberg, Tobias, Simen, Ole og Mathias Skjelde.

S/K 2 består av :
Arravinth, Christian, Eivind Sjøtun, Filip, Gard, Henrik, Hermann, Joakim, Markus Fossnes, Martin Bidne, Nicolai (Nikko), Ole, Sjur og Vegard Bryn Ekehaug.

Praktiske opplysninger i forbindelse med det sportslige opplegget :
Alle må ta med både den blå og den gule drakten. Det er viktig at spillerne har like shorts til kampene, svart bukse og svarte strømper til begge overdelene!

Alle spillere møter senest 30 minutter før hver kamp, og foreldre/foresatte må sørge for at de er kjent med hvor banen ligger (ved tvil kontakt hhv Bjørn eller meg).
Når det gjelder turneringsreglement håper vi at dere sjekker innom hjemmesiden til Danacup. Se http://www.danacup.com/
Reglementet vil trenerne gjennomgå før kampene, men det skader ikke at spillerne og voksne ser i gjennom dette og merker seg hvor banene er osv.

Vi deltar på åpningssermonien på Hjørring Stadion mandag 23.juli klokken 1930 (avgang fra Vendiehallen). Nærmere opplysninger kommer.

Praktiske opplysninger ellers :
Kontaktperson for Kringlebotn/Sædalen 1 er Henning Hauso, mobil 95417940, og for Kringlebotn/Sædalen 2 er Bjørn Liabø, mobil 92209722. Bjørn har de fleste mobilnummer vil jeg tro, men fint om alle fra Sædalen og Voss(som ikke har sendt meg dette tidligere) sender kontaktinfo pr sms.

De fleste bor på Fyrklit Feriesenter og vi vil legge opp til en sosial tilstelning her enten søndagen eller mandagen med underholdning fra spillere og voksne. Det vil bli sendt ut en sms når vi har fått avklart dette nærmere, men veldig kjekt om alle setter av tid til dette. Blant annet vil det være quiz, klassekampen for de som husker dette fra lørdagskveldene fra NRK og fysiske utfordringer.

Da er det bare å glede seg.

Henning