Smørås II vs Sædalen IL 3 – 4 ( 1 – 1)

Kjempet inn årets første seier i vinterværet

A-laget måtte kjempe hardt for å dra i land seieren mot SmøråsII på Slåtthaug lørdag etter å ha ligget under to ganger i vinterværet. Til slutt ble det 4–3 seier etter scoring rett før slutt.

–  Litt rufsete innimellom men for en vilje og innsats. Dette var en ekte lagseier, sier spillende lagleder, keeper og kaptein, Trond Arild Klever etter kampen.

Smørås II vs Sædalen IL 3 – 4 ( 1 – 1): Lagseier Foto: © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.noDen andre kampen i Tornado Bergen Winter League ble ikke spilt på Slåtthaug kunstisbane, men det var likevel veldig glatte forhold denne lørdagen i januar etter kraftig snøfall siste tiden. Smørås hadde sørget for at banen var spillbar med å brøyte banen før kamp.

Hjemmelaget startet best og  scoret allerede etter  fem minutter. Det tok litt tid før Sædalen kom inn i kampen, men klarte å finne fotfeste etter hvert.

Utligningen kommer på frispark fra ca. 30-35 meter litt skrått på siden.  Øyvind Giil legger inn i feltet, ballen går over alle, keeperen venter en stuss, men ballen treffer ingen og går inn i hjørnet.

Bare fem minutter etter pause går Sædalen opp i ledelsen etter et skudd fra Eirik Sivertsen som keeper gir retur på som treffer en Smøråsspiller før den går tilbake og inn i målet.

Smørås overtar kampen midt i andre omgang, og utligner etter 65 minutter og går opp ledelsen etter 70 minutter.

Men ti minutter før slutt starter Sædalen sluttspurten. På en corner klarer ikke Smørås å få ballen unna og Jahn-Terje Nilsen kriger inn ballen fra kloss hold, til en fortjent utligning.

Smørås II vs Sædalen IL 3 – 4 ( 1 – 1): Roar Tveit mot SmøråsII Foto: © Bernt-Erik HaalandSædalen gjør en taktisk endring i sluttminuttene med å flytte Benjamin Wigum frem fra venstreving til spiss. Det betalte seg i det 90.minutt da Eirik Sivertsen finner nevnte Wigum med en perfekt gjennombruddspasning. Unge og raske Wigum gjør ingen feil alene med keeper og blir matchvinner for Sædalen IL denne lærdagen.

Kampen ble til tiden noe amper, det må nok det glatte underlaget ta noe av skylden for, da det ble noen unødige dueller som følge av dette.  Men Smørås var et godt vertskap og la ned en god innsats for å få gjennomført kampen.

Nå står Sædalen IL med en seier og et tap i gruppespillet og må vinne sine to siste kamper for å ha muligheten for å gå videre.

3-4: Benjamin Wigum (Eirik Sivertsen) 90’

Gult kort: Øyvind Giil, Ardian Lomesi, Bjarte Stien; Sædalen IL. SmøråsII fikk også utdelt sin andel kort.

Sædalen IL: Trond Arild Klever (k) – Bjarte Stien, Øyvind Hannisdal, Roar Tveit, Jahn-Terje Nilsen –  Sondre Sælemyr (Andre Vågnes fra 14’), Magnus Thorsen (Haakon Hjertnes fra 70’), Øyvind Giil (Ardian Lomesi fra 66’) Eirik Sivertsen, Ardian Lomesi (Tommy Cindal fra 55’) – Benjamin S. Wigum.

Ubenyttet reserve: Bernt-Erik Haaland.

Hvis du ikke kan se bildene over kan du se bildene her: Smørås II vs Sædalen IL 3 – 4 (1 – 1)