Vant mot 5.divisjonslag

A-laget tok en fin skalp da 5.divisjonslaget Tornado Bergen ble beseiret 3–1 borte på Nygårdsmyren tirsdag kveld. Dermed går Sædalen til topps i gruppe 3 i Tornado Bergen Winter League.

– Vi hang godt med i 1 omgang hvor vi skaper en god del sjanser. I 2.omgang tar kreftene litt slutt og vi blir presset bakover på banen, sier spillende trener Roar Fredriksen.

Sædalen IL benyttet sjansen man får ved divisjonsforskjell ved å score på handicapstraffen og gikk opp i ledelsen før kampen begynte. Marius Reikerås er som vanlig sikker fra straffemerket.

Ledelsen økes til 2 – 0 på corner etter at Eirik Sivertsen finner Marius, som ikke trenger å fortelles hvor målet står. Tornado Bergen utligner før pause da Jørgen Mjelde får drible litt i sekstenmeteren før han setter ballen utagbart til side for Trond Arild Klever i Sædalens mål.

I andre omgang tar hjemmelaget over kampen, men får ikke slippe til de helt store sjansene. Til slutt ender det opp med at Sædalen utnytter slurv i pasningsspillet til eksil-nordfjordingene, og Marius scorer sikkert sitt tredje for kvelden.

– Vi ligger kompakt og har god kontroll i forsvaret. Vi kjører en fantastisk overgang og scorer et mål, oppsummerer Roar.

Nå gjenstår kampen mot Paradis Idrettslag for Sædalen IL i gruppe 3, før en eventuell kvartfinale i Tornado Bergen Winter League spilles 9/10 mars.

Kampfakta:

Tornado Bergen – Sædalen IL 1 – 3 (1– 2)Tornado Bergen Winter League 2013 SIL Foto: © Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.no