Sædalen IL: Gribb 05 takker for kampen 2011

Voss Cup 2013: Fair Play hilsen

Velkommen til Voss Cup 2013 som representant for Sædalen IL. Vi har 36 deltagende lag under årets Voss Cup og er et av de største lagene under årets cup. Vi
kommer til å bli godt synlig under oppholdet her.

Sædalen IL ønsker å være et inkluderende idrettslag, hvor både jenter og gutter trives og opplever mestring og anerkjennelse i alle aldre. For å synliggjøre at vi er et idrettslag for alle har vi satt vi opp noen enkle spilleregler for helgen.

Mange av oss bruker effekter fra Sædalen IL. Dette er drakter, overtrekksdrakter, luer mm. I så henseende representerer vi ikke bare oss selv men hele klubben.
Sædalen IL: Gribb 05 takker for kampen 2011Vi er stolte av å representere klubben vår og oppfordrer derfor store og små til å oppføre seg der etter. Gjør andre stolte av å være en del av Sædalen IL.

På trenersiden ønsker fotballstyret at lagledere/trenere hilser på dommer og motstandernes trener før kamp og ønsker dem lykke til. Spillerne gjennomfører fair play-hilsen i forbindelse med kampene og oppmuntres til å ha en positiv tone seg i mellom under kampene.

Foreldre som følger kampene forholder seg til foreldrevettsreglene. Foreldrevettsregler vil bli delt ut til lagledere/trenere i løpet av helgen. Spør etter og les gjennom disse.

Fotballstyret ønsker at vi setter jentene og guttene i fokus under turneringen og det er derfor en selvfølge at vi som foreldre holder arrangementet alkoholfritt.
Husk at vi ikke kjenner alle jentene og guttenes reaksjoner på voksnes omgang med alkohol.

Vi ønsker også at deltagere fra Sædalen stopper opp og heier på lagene våre når de beveger seg på området.

Arne Hernes
Fair Play-general

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no