Tommy Cindahl

Sikret poeng i kampens siste minutt

Sædalen – Sleipner 3-3: A-laget er inne i en god stim for tiden, men mot Sleipner holdt det på å gå gale, helt til Tommy Cindahl sikret ett poeng i kampens siste minutt. – Denne kampen burde vi vunnet, sier spillende trener Roar Fredriksen.

Nok en gang får vi levert kampreferat av «referatmannen» Jahn-Terje Nilsen, som selv spiller på Sædalens A-lag, men er ute med skade.

«I stålende solvær og en gefylbasert varme på rundt 16 grader va det igjen duket for match på Kringlen. På motsatt side i sine velkjente gule overtrekksvester ventet et ungt og sultent Sleipnerlag.

Roar hadde valgt ut følgende til start. Didrik? Håkon, Roar, Øyvind, Bjart, Benjamin, Harris, Eirik, Magnus, Gill og Helge.

Første omgang va en ganske jevn afære, og referatmannen sleit til tider med og følge, men etter 15 min får Sleipner korner, som detter ned i feltet og etter mye klabb og babb får pirket ballen i mål.

Sædalen IL vs SK Mann 5 – 3 (2 – 0) Benjamin S. Wigum © Foto: Bernt-Erik Haaland / fotballbilder.noEtter dette tar referatmannen ansvar og følger litt bedre med på kampen, dette viser seg og hjelpe. Sædalen kommer mer med i kampen. Og etter 35 minutter funker det som vi prøver så mye på trening, Øyvind poler vekk ballen, mursteinen Helge stusser, Benny(arkivbilde) krangler ballen forbi 2 spillere og sitter kulen kontant i mål. Klassegoal.

I pausen sitter alle seg ned i en meget flott ring og Roar deler av sin fotballkunnskap, de fleste ser ut til å kose seg.

Andre omgang begynner som den absolutt ikke skal, Sleipner er oppe i banen og får dundret avgårde et langskudd som sniker seg inne bak Didriken i buret. Dette irriterer en småskadet Roar og han tar umiddelbart grep med og sende seg sjøl innpå igjen.

Det skal også sies at Tommy har kjørt fra flesland til Kringlen for og nå andre omgangen, han ble belønnet med et innhopp og en liten kjennepreken om trafikksikkerhet.

Sædalen sliter litt i denne perioden, og slipper inn et unødvendig mål etter litt sløvt forsvarsspill. Etter dette er det Sædalen for alle penga, og i det 70 minutt stikker Eirik en deilig pasning igjennom til Tommy som sitter ballen iskaldt gjennom beina på en god Sleipner keeper.

Vi fortsetter og presse og ligger om til den meget dristige 3-4-3 formasjonen, og skaper litt på det. Men reduseringen sitter langt inne, og referatmannen som er meget.

Men rundt det 88. minutt får Harris ballen på kanten etter bra Sædalen spill og slår et godt innlegg til Tommy som stuper fram og nikker ballen i mål, og publikum er helt i ekstase.

Vi får satt trøkk også etter dette, men det ebber ut i 3-3. En kamp vi burde tatt alle 3 poengene i. Out.»