G2000, Lerum cup dag 2, 29/6

Vi startet dagen idag grytidlig mot Varegg, som var det siste laget vi skulle møte i puljespillet. Guttene briljerte i første omgang, Varegg fikk nesten ikke låne ballen og det var et under at det ikke stod mer enn 1-0 til pause. i andre omgang florerte det av feilpasnnger, noe som gjorde at vi mistet litt grepet på kampen. Guttene rodde likevel i land en 1-0 seier og ble dermed vinner av puljen. I 8. Dels finalen møtte vi Hauger som virket veldig proffe. De så enda mer proffe ut i de første minuttene, men da guttene fikk summet seg og begynte å bryte spillet deres, så fant Hauger ut at de ville slå langt resten av kampen. Vi fikk dermed koblet grepet om midtbanen og Hauger fikk 3-0 i hatten før kampen var over. I kvartfinalen stod Nordhordaland BK for tur. I kjent stil lempet de opp baller på en godt voksen spiss som skulle gjøre suksessen for dem. De hadde imidlertid ikke regnet med at et av landets beste midtstopperpar stod på andre siden av banen og at det bak dem stod en keeper som gnistret mellom stengene. Når i tillegg guttene klarte å konsentrere seg om pasningsspillet og når 2 opplagte kanter spillte opp hissige spisser, så fikk NBK store problemer og var heldig som slapp unna med 0-0. Vi hadde flest corner i kampen og gikk dermed videre til semifinalen som spilles imorgen kl.11, da står Bjarg på andre siden av banen.