Gutter 2000 fikk bronse medalje i Lerum cup !

Guttene spillte i dag semifinale i Lerum cup. Bjarg var motstander og vi visste det var et godt lag vi skulle møte. Guttene var tydelig nervøse for kampen og det viste seg igjen i banespillet. Vi klarte ikke å etablere spill som følge av feilpasninger og manglende besluttsomhet. Bjarg fikk dermed snappe ballen i gunstige posisjoner og gjennomførte raske overganger som var vanskelig å forsvare seg mot. Kampen endte til slutt 5-0 til Bjarg. Vi fikk dessverre ikke vist oss fra vår beste side, men vi er flere erfaringer rikere og dette tar vi med oss inn i andre turneringer. I kampen om bronsemedaljen møtte vi deretter Fana. Guttene gikk med lave skuldre og nytt pågangsmot inn i denne kampen. Vi fant dermed tilbake til spillet som brakte oss til semifinalen. Vi slo Fana med samme resultat som Åsane hadde slått dem med i semifinalen: 4-1. Vi vant dermed bronsemedalje etter en fantastisk bra gjennomført turnering. Åsane vant turneringen etter å ha slått Bjarg 3-0 i finalen. Gutter 2000 viser i denne turneringen at de absolutt kan spise kirsebær med de store i fortsettelsen. Godt jobbet gutter!!!