Tredjeplass etter seier mot Tertnes2

Tertnes2 – Sædalen 4-5:  Tertnes2 ble beseiret 5-4 på bortebane i siste serierunde lørdag, samtidig som Sleipner tapte  mot topplaget Kalandseid. Dermed klatret Sædalen forbi laget fra Nygårdsmyren og tok tredjeplassen i 6.divisjon avdeling 4. 

Marius Reikerås benyttet sjansen da Tommy Cindahl ikke spilte denne kampen. Tre mål var det som skulle til, for Cindahl står med elleve mål denne sesongen. Marius Reikerås ble nok en gang toppscorer for Sædalens a-lag, og endte med tolv mål.

Sædalen – Tertnes2 4 – 4 (1 – 2)

Sædalen dro seieren i land etter at Roar Fredriksen(arkivbilde) satt et frispark i mål og Benjamin Wigum scoret sitt femte seriemål for sesongen etter forarbeid av Øivind Giil som har levert målgivende på løpende bånd denne sesongen.

Sædalen slet godt med skader også før denne kampen og lagleder Trond Arild Klever, som egentlig er keeper, måtte starte kampen som utespiller. Han byttet på å spille kampen med David Johansen, som også var småskadet. Klever har stått over det meste av denne sesongen med skulderskade.

– Må si det er knapt sensasjonelt å kapre en tredjeplass i årets liga, når vi knapt har klart å stille lag til en eneste kamp, sier tremålsscorer Marius Reikerås etter kampen.

Ardian Lomesi, Arbnor Lomesi, Jahn-Terje Nilsen, Øyvind Hannisdal og  André Vågnes er blant dem som har fått store deler av sesongen ødelagt av skader. Sistnevnte var tilbake i dag. Øyvind Nordtveit har heller ikke spilt en eneste kamp på grunn av skade denne sesongen.

Statistikk | Terminliste

Tertnes 2 – Sædalen 4 – 5 (3 – 1)
Lørdag 12. oktober 2013
Åstveit Idrettspark 1
6.div avd.04

Dommer: Filip Seth, Åsane Fotball Gutter

Mål (assist)
Marius Reikerås (Kristoffer Wasmuth)
Marius Reikerås (Didrik Furnes)
Roar Fredriksen (frispark)
Benjamin Wigum (Øivind Giil)
Marius Reikerås (Benjamin Wigum)

Gult kort: Benjamin Wigum(85), Sædalen IL.

Sædalen IL: Didrik Harald Skorpen Furnes – Bjarte Kolsrud Stien, Eirik Sivertsen, Roar Fredriksen, Kristoffer Sæterlid Wasmuth, Marius Reikerås, Sondre Sælemyr, Øivind Magnus Giil, Benjamin Wigum, Trond Arild Klever, Andre Vågnes. Innbytter: David Johansen

Tertnes2 fra:  Abdillahi Mahamed Mahamud,  Aleksander Espedal Selbekk, Andreas Hamre Jørgensen, Eirik Rikstad, Jakob Torsvik, Mikal Hammer Jeeves, Nikolas Leontiadis Heimland, Oscar Finnvik, Patrick Åsvang Eriksen, Robin Rasamanickam, Sindre Lien Meldal, Thomas Erichsen Andersen, Mats Christian Mandt, Viktor Sture Strand.

18.serierunde Resultat
Søfteland – Hausvik 2-1
Eikelandsfjorden – Harding 3-2
Samnanger – Mann 4-1
Sleipner – Kalandseid 1-3
Tertnes2 – Sædalen 4-5

Interactive Whiteboards by PolyVision

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no