Sædalen vs Søre/Nore Neset 2-2: Harris Milak utligner til 1-1 foto: © fotballbilder.no

Knuste topprival 5-2

Sædalen – Søfteland 5-2: Søfteland ble satt grundig på plass hjemme på Kringlebotn lørdag da serietoeren fikk smake serielederens forrykende form. Nå leder Sædalen serien inn i sommerpausen og guttene kan ta ferie på toppen av tabellen.

Sædalen vs Søre/Nore Neset 2-2: Harris Milak utligner til 1-1 foto: © fotballbilder.no
Haris Milak satt inn 3-1 målet. arkivfoto: © fotballbilder.no

Referatmannen Jahn-Terje Nilsen var på plass og her er noen utdrag: «Etter Englands VM exit så FA ingen grunn til og betale dyre dommer for og holde referatmannen i Brasil, så han var derfor igjen og finne på siden da Sædalen inviterte Søfteland til dans i en forrykende toppkamp.

Trener Roar Fredriksen hadde igjen funnet det helt naturlig og sitte seg sjøl rett inn i startelleveren. Da referatmannen spurte han om ryktene om at spillerne var lei av at han til stadighet satt seg sjøl i 11eren svarte Fredriken kort «ingen kommentar, men det stemmer».

Uansett, tilbake til match, selv Fredriksen skjønner at det må fler mann til for å slå serietoer Søfteland, Han valgte derfor og ta med seg følgende 10 mann ut på danen i en rå 4-3-3 offensivt og mindre sexy 4-5-1 defensivt. Disse var Didrik, Ørjan, Øyvind, Roar, Kristoffer, Henning, Harris, Lars, Benny, Eirik, Tommy.

Kampen begynt i en klassisk ta-og-føle-på hverandre stil, noe Tommy og Søfteland keeper dro litt langt. Men etterhvert kom det seg og Sædalen etablerte ett vist trøkk på Søfteland, Det lønnet seg når en litt hissig Benny dundret ballen i goalen etter en corner, til ellevill jubel blant hjemmefansen.

Kampen jevner seg litt ut etterhvert, men dalen er sulten og giret på opprykk, og holder presset, men ut ifra ingenting skjer det ting inni Sædalens 16 meter, Ørjan takler en Søftelandspiller og dommeren mener at slike ufinheter ikke hører hjemme i fotballen og belønner Søfteland med straffe, den sittes kontant i nettet.

Men dalen gir seg ikke så lett, og når Benny krangler seg inn i 16 meteren til Søfteland blir det ofte utspill fra mål, men denne gangen ble Benny klippet ned og dommer blåste straffe og Tommy blåste den i mål.

Det skal forresten nevnes at det sto 3-1 til pause. Kort oppsummert inneholdt andre omgangen en del bytter, et langskudd i mål fra Søfteland en del offside avblåsninger og 2 mål fra en ny spiller som hadde en «italiens look» og målteften til Ian Rush.»
Sædalen – Søfteland 5-2 (3-1)
Lørdag 21.juni 2014
Kringlebotn Ballbane
6.divisjon avdeling 1

Dommer: Alexander Åsvang Eriksen, Tertnes Fotball

Mål (assist)

1-0: Benjamin Wigum (Lars Hauso)
1-1: Søfteland (straffe)
2-1: Tommy Cindahl (straffe, Benjamin Wigum)
3-1: Haris Milak (Roar Fredriksen)
pause
4-1: Daniel HåviK (Torkel Tveit)
4-2: Søfteland
5-2: Daniel Håvik (Andreas Bøe Sjo)

Gult kort: Kristoffer Skjelde 50’ og Erik Hatleli Aasen 80’, Søfteland

Sædalen: Didrik Furnes – Ørjan Steffensen, Øyvind Hannisdal, Roar Fredriksen, Kristoffer Wasmuth – Henning Aga, Haris Milak, Lars Hauso, Benjamin Wigum, Eirik Sivertsen – Tommy Cindahl.
Innbyttere: Daniel Melvold, Daniel Håvik, Magnus Thorsen, Torkel Tveit, Andreas Bøe Sjo.
Søfteland fra:  Christer Johannessen, Eirik Johnsen, Erik Hatleli Aasen, Henrik Skjelde, Håvard Brattabø, Kenneth Veastad, Kristoffer Skjelde,          Marius S Reitan, Per Martin Sælen, Remy Andre Søfteland, Simon Hatleli Aasen, Tarjei Tjeldflåt, Tommy Aarebrot Skorpen, Ulrik Leidland Opsahl, William Sandven Lindborg, Øystein Wallevik.

Toppscorer Mål
Tommy Cindahl 5
Benjamin Wigum 5
David Johansen 4

Interactive Whiteboards by PolyVision

 

9.serierunde Res
Samnanger – Eikelandsfjorden 3-2
Rosendal – Vestkysten 3-0
Sædalen – Søfteland 5-2
Ny-Krohnborg 2 – Søre Neset / Nore Neset 1-5
Løvstakken 2 – Øystese 2 0-1

 

Tabell K M-F Poeng
Sædalen 9 29-11 23
Søfteland 9 33-18 19
Øystese 2 9 38-19 18
Søre Neset /Nore Neset 9 34-16 17
Ny-Krohnborg 2 9 18-19 13
Eikelandsfjorden 9 16-19 13
Samnanger 9 23-39 8
Rosendal 8 19-26 7
Vestkysten 9 12-42 4
Løvstakken 2 8 6-19 3

 

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no