Sædalen IL banner på Voss Cup foto: © Bernt-Erik Haaland

Størst, flinke, gode og snille!

Voss Cup 2014 – Oppsummering: Størst, flinke, gode og snille! Vi er ferdige med Voss Cup 2014. Samlingen på Bømoen samler klubben og bygger vennskap og allianser mellom foreldre, trenere, lagledere og selvfølgelig spillerne.

 

Sædalen IL banner på Voss Cup foto: © Bernt-Erik Haaland
Øyvind Thorsen henger opp nytt banner på Bømoen. Foto: © Bernt-Erik Haaland

Avviklingen gikk i år mer smertefritt enn noen gang, så det er et velsmurt maskineri. Dette er anledningen til å takke de som sto sentralt i avviklingen:

Arve Davidsen var innkvarteringsansvarlig. Ny rolle av året, som han bekledde med glans.

Torbjørn Nedrebø var ansvarlig for utdeling av kort, premier, t-skjorter og annet. Han viste oss en ny standard for dette, ryddig, riktig og velorganisert. 

Ulrik Schütz og Pål Lidal dirigerte grillingen i havn på aller beste vis. Det skjedde med stor innsats fra dem selv, så de er nok godt sliten selv i dag. Alle som bisto med grilling, grønnsakskutting, oppdekking, nedtagning, vasking og rydding må også få en takk.

Alle trenere og lagledere trenger også en takk. Vi har kun hørt positive ting om Sædalen IL på Voss Cup, og vi har registrert at de sportslige resultatene er riktig gode. 

Til slutt en hilsen til Asbjørn Grini. Han var ansvarlig for å få partyteltet vårt til Voss. Dette gikk på beste måte. Men lørdag kveld deltok han i fotballkamp, og endte opp på Voss sjukehus hvor han forventes å få operert foten i dag. Uheldige Asbjørn fortjener en takk for hjelpen, og god bedring fra oss alle!

Takk for i år! Takk for all hjelp! Og takk for at dere oppfører dere slik at vi har det alle beste ryktet på og utenfor banen på Voss Cup.

Mvh
Kjartan Olsen
Stolt Sædalen IL medlem!

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no