Sotra 2 - Sædalen: Roar Fredriksen setter straffen i tverrligger. Foto: Karstein Oen

Mørkerød kamp for A-laget

Sotra 2 – Sædalen 2-0: I sine nye bortedrakter gikk alt galt for A-laget i bortekampen på Straume. Roar Fredriksen satt en straffe i tverrliggeren og David Johansen ble utvist i første omgang.

Sotra 2 tar en tidlig ledelse allerede etter tolv minutter. Sædalen får en sjanse til å utligne på straffe, etter at Simen Oen ble felt. Den ellers så sikre Roar Fredriksen setter ballen i tverrliggeren, og utligningen uteblir.

Det går fra vondt til verre etter 27 minutter da David Johansen reagerer voldsomt etter en episode, og dommeren korrekt gir ham det røde kortet. Med ti mann blir det ryggen mot veggen resten av kampen.

– Det ødela for kampen, og er mitt første røde kort noensinne, sa en beklagende David Johansen etter kampen.

Selv om Sotra 2 også får en mann utvist i midten av 2. omgang er de aldri truet av et Sædalen-lag som ikke makter å komme til de store sjansene.  Det var et godt Sotra 2-lag som stilte med fire A-lagsspillere.

– Typisk en 0-0 kamp, hvor det blir produsert lite sjanser begge veier. Sotra scorer på to heldige sjanser, vi bommer på mulighetene vi får, oppsummerer spillende trener Roar Fredriksen.

• Simen Oen spilte sin første kamp fra start for A-laget i denne kampen.

A-lagets neste kamp er hjemme mot Skjergard mandag 25. mai klokken 20.00.

Sotra 2 – Sædalen 2-0 (1-0)