Lokalmegleren i Sædalen

Ledet an av lokalkjente Bjørn-Tore Fauske har Garanti Eiendomsmegling Landås inngått en ny samarbeidsavtale med Sædalen IL.

Pål Hafstad Thorsen og Bjørn-Tore Fauske.

-Vi ønsker i fellesskap å få frem samfunnsengasjement og ansvar som støtter opp under Sædalen ILs satsing på barn og unge i nærmiljøet. Samtidig er dette en fin måte å profilere Garanti sitt avdelingskontor på Landås som samarbeidspartner for idrettslaget, forteller Fauske.

Sædalen er et spennende byområde i Bergen med en stor befolkningsvekst og boligutbygging de siste to tiårene. Garanti har bistått mange kunder i både kjøp og salg av boliger i området.
Bjørn-Tore Fauske er født og oppvokst i Sædalen og nå bosatt på Nedre Nattland. Denne lokalkunnskapen tror og håper vi vil være attraktiv for dem som vurderer å selge boligen sin eller å flytte til området.

Som en del av samarbeidsavtalen med Sædalen IL får idrettslaget økonomisk støtte til å skape mer aktivitet for barn og unge.

– Det er veldig kjekt med lokale bedrifter som ønsker å bidra til idrettslagets utvikling og jeg ønsker også at Garanti skal få godt utbytte av samarbeidet og at vi kan markedsføre tjenestene deres i våre kanaler, sier daglig leder i Sædalen IL Pål Hafstad Thorsen.

Samarbeidspartnerne kan fortelle at de har forhandlet frem gode fordeler for medlemmer av Sædalen IL.  – Det skal lønne seg å være medlem i idrettslaget vårt og benytte seg av Garanti Eiendomsmegling sine tjenester på avdelingskontoret på Landås, er budskapet fra Fauske og Thorsen.

Medlemsfordeler: For medlemmer av Sædalen IL tilbyr Garanti gratis verdivurdering og e-takst. Ved salg av bolig spanderer Garanti tilstandsrapporten fra takstmann. Dette har en verdi inntil kroner 10.000,-.

Krav: Aktivt medlemskap i Sædalen IL og at man følger Garanti Landås og Sædalen IL på Facebook. Trenger du bekreftelse på medlemskap i Sædalen IL, send en epost til [email protected]

Kontaktdetaljer: Besøksadressen er Nattlandsveien 76 B. E-postadresse er [email protected] og telefon 55309666. Nettside:
https://www.garanti.no/kontor/bergen-land%C3%A5s

Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL