Ledig stilling: Hovedinstruktør.

Sædalen IL søker etter en hovedinstruktør som skal lede idrettsskolens aktivitet, starte opp basistrening for ungdom, kveldstrening for voksne og utvikle og lede sportscamp én uke i året. 

  1. Høsten 2019 har idrettsskolen to partier som har trening henholdsvis onsdag og torsdag fra klokken 17.00-18.00 for barn født i 2013, 2014 og 2015. Idrettsskolen følger normalt skoleruten, fri i ferier og helligdager. Treningene gjennomføres i idrettshallen på Nattland Oppveksttun. Vi ser etter en hovedinstruktør som kan planlegge aktivitet på idrettsskolen og lede partiene. Partiene har frivillige hjelpetrenere fra foreldregruppen som hovedinstruktøren skal veilede og støtte seg på i arbeidet. Idrettsskolen skal ha et allaktivitetstilbud tilpasset barna og som introduserer dem for flere typer aktivitet og idretter gjennom året. 
  2. Sædalen IL ønsker også at hovedinstruktør skal etablere et nytt tilbud med basistrening én gang i uken for ungdommer på tvers av idrettsgrener i idrettslaget. Sammen med daglig leder og avdelingsledere for de respektive idrettsgrene skal behov for basistrening utredes og etableres i løpet av høsten 2019. Formålet er skadeforebyggende trening, allaktivitet for ungdom, skape vennskapsbånd på tvers av alder, kjønn og idrettsgrener samt utnytte ledig kapasitet i idrettshallen til å skape et aktivitetstilbud ungdommene vil benytte seg av.
  3. I forbindelse med «åpen hall» for voksne i Sædalen hver torsdag fra klokken 21.00-22.30 ønsker vi at hovedinstruktøren også skal være en pådriver for å skape aktivitet, lede sirkeltreninger og generelt legge til rette for at flere voksne i idrettslaget får opp pulsen.
  4. Fra og med 2020 skal idrettslaget arrangere Torshov Sportscamp i Sædalen som skal være et aktivitetstilbud for barn én uke i august og før skolestart. Hovedinstruktøren skal i samarbeid med daglig leder og sponsorerene våre Torshov Sport og Nike utvikle konseptet. Hovedinstruktør skal lede planleggingen og gjennomføringen av sportscampen og veilede de andre instruktørene i oppgavene.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en sporty hovedinstruktør til Sædalen IL som har den rette kompetansen til å skape og lede et godt aktivitetstilbud både for barn, ungdom og voksne. Utdannelse (påbegynt eller sluttført) innen idrett, folkehelse eller pedagogikk er spesielt av interesse, men ikke et krav. Erfaring som trener eller leder for barn og unge er en fordel.

Den rette kandidaten evner å jobbe med barn, unge og voksne. Er god på å planlegge, skape og lede gode treningsøkter. Det er en forutsetning at hovedinstruktør er systematisk, pliktoppfyllende og har gjennomføringskraft til å møte idrettslagets behov. Samtidig som det er rom for den kreative personen som vil være med å utvikle nye aktivitetstilbud i idrettslagets regi og etablerer sportscampen som et nytt aktivitetstilbud i nærmiljøet.

Stillingen må gjerne kombineres med studier eller annen jobb så fremt arbeidstid relatert til treningene prioriteres.

Arbeidstid og lønn:

Idrettsskolen, basistrening for ungdom og kveldstrening for voksne vil følge skoleruten og det er normalt fri i ferier og helligdager.

Stillingen utgjør omkring 6,5 timers arbeid per uke hvorav organisering- og planleggingstid er fleksibel. Stillingen vil honoreres etter avtale og med utgangspunkt i arbeidets omfang utover høsten 2019 og forventet aktivitet inn i 2020.

Idrettsskole onsdager klokken 17.00 – 18.00 1 time
Idrettsskole torsdager klokken 17.00 – 18.001 time
Basistrening for ungdom (ikke bestemt dag og tid)1,5 time
Kveldstrening for voksne torsdager klokken 21.00 – 22.301,5 time
Organiserings- og planleggingstid (fleksibelt)1,5 time
Sportscamp i Sædalen i august 2020én uke

Det er potensiale for mer arbeid hvis den rette kandidaten evner å skape flere attraktive tilbud i idrettslagets regi som skaper inntekter og grunnlag for utvidelse av stillingen. Blant annet jobbes det med å utvikle flere folkehelsetiltak og tilbud.

Søknadsfrist og tiltredelse:

Søknadsfrist 30.september. Tiltredelse snarest / i løpet av høsten.

Arbeidssted:

Klubbkontoret i Sædalen, Sædalshallen og Nattland oppveksttun.

Kontakt:

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Pål Hafstad Thorsen på telefon 91722284. Kortfattet søknad med CV sendes til [email protected]

Om idrettslaget:

Sædalen IL er et idrettslag som ble stiftet i 2006. Det har nærmere 1200 medlemmer og har idretts-tilbud til barn, unge, voksne og pensjonister innen fotball, håndball, friidrett, innebandy, basketball, idrettsskole, åpen hall for voksne og turgrupper. Sædalen IL er det 10.største idrettslaget i Bergen.

Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL