Autosalg, Meca og Honda blir med på laget!

Bli kjent med våre nye samarbeidspartnere som ønsker å bidra til Sædalen ILs aktivitetstilbud for barn og unge i nærmiljøet.

I Storetveitvegen 58 har Autosalg butikk og Meca verksted.

Vi ønsker i fellesskap å få frem samfunnsengasjement og ansvar som støtter opp under Sædalen ILs satsing på barn og unge i nærmiljøet. Samtidig er dette en fin måte å profilere Autosalg som vår lokale forhandler av Honda, og Meca som verksted for service, reparasjoner og dekkforhandler.

Sammen med jenter fra håndball og fotball på 2005-årskullet blir planene om samarbeidet presentert.

Sædalen er et spennende byområde for Autosalg og Meca å satse i. Nærhet med butikk og verksted i Storetveitvegen 58 er viktig å trekke frem, samtidig som det leveres tjenester med høy kvalitet og pristilbud som er mer enn konkurransedyktige, melder Bård Lie som er salgsleder i Autosalg.

Bård Lie, salgsleder i Autosalg sammen med Pål Hafstad Thorsen, daglig leder i Sædalen IL.

Som en del av samarbeidsavtalen får Sædalen IL profilere den nye elbilen Honda e. Autosalg stiller en bil til rådighet som skal rulle i idrettslagets tjeneste. -Vi kommer til å bruke bilen i idrettslagets daglige gjøremål samtidig som den skal være med oss på store og små opplevelser, turneringer og arrangementer i Bergen by og regionen forøvrig, forteller daglig leder Thorsen.

Ønsker du å prøvekjøre Honde e? Sjekk ut mulighetene her:
https://www.autosalg.no/ny-bil/honda-e/

Samarbeidspartnerne kan fortelle at de har forhandlet frem gode fordeler for medlemmer av Sædalen IL.  – Det skal lønne seg å være medlem i idrettslaget vårt og benytte seg av Autosalg og Meca sine tjenester, er budskapet fra Lie og Thorsen.

Medlemsfordeler: For medlemmer av Sædalen IL tilbyr Autosalg og Meca svært gode produkter og tjenester til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenesterRabatt til medlemKickback til SIL
Service Meca Bilverksted10 %0 %
AC Service & AC Rens15 %3 %
Dekk fra Pirelli og Maxxis vinter / sommer45 %3 %
Dekkhotel10 %3 %
Hjulstilling15 %3 %
Tilleggsarbeid og deler 10 % 3 %
Skadereparasjon / Smart repair «Handlebulk» etc 15 % 3 %
Gratis Quick Sjekk av hjulstillingGratisGratis

Obs! Det er viktig at du som kunde melder fra om at du er medlem i Sædalen IL for å få dine rabatter!

Rabatter er i henhold til lokale veiledende butikk-priser unntatt dekk som er beregnet på importørens veiledende fakturagrunnlag.

Tilbudet gjelder for medlemmer samt foreldre og familie av medlemmer i Sædalen IL. Er du ikke medlem, anbefaler vi støttemedlemskap i idrettslaget! Ta kontakt på e-post [email protected] for å bli medlem.


God stemning! Jentene fra håndball og fotball på 2005-årskullet fikk en prøvetur.

Kontaktdetaljer: Besøksadressen er Storetveitvegen 58. E-postadressen er [email protected] og telefon 55361000. Nettside:
https://www.autosalg.no/

Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL