Kampanjetilbud hos Meca!

Gratis Quick Sjekk av hjulstilling? Våre samarbeidspartnere Meca og Autosalg har nå supre kampanjetilbud for medlemmer av Sædalen IL. Sjekk de ut her!

Medlemsfordeler: For medlemmer av Sædalen IL tilbyr Autosalg og Meca svært gode produkter og tjenester til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenesterRabatt til medlemKickback til SIL
Service Meca Bilverksted10 %0 %
AC Service & AC Rens15 %3 %
Dekk fra Pirelli og Maxxis vinter / sommer45 %3 %
Dekkhotel10 %3 %
Gratis Quick Sjekk av hjulstillingGratisGratis
Hjulstilling 15 % 3 %
Tilleggsarbeid og deler 10 % 3 %
Skadereparasjon / Smart repair «Handlebulk» etc 15 % 3 %

Obs! Det er viktig at du som kunde melder fra om at du er medlem i Sædalen IL for å få dine rabatter!

Kan være et bilde av 1 person og innendørs
Stefan Bertelsen er verkstedsleder hos Meca og stolt samarbeidspartner med Sædalen IL

Autosalg holder til i nærområdet til Sædalen, i Storetveitvegen 58. Sjekk kart her.

Stefan Bertelsen, verkstedsleder hos Meca, kan fortelle at Autosalg har solgt Honda til bergensere og vestlendinger siden 70-tallet. Nå utvider de utvalget og satser tungt på BYD som kommer i versjonene Tang og T3. BYD Tang er en stor og romslig SUV, 7-seter og ekte 4X4, mens T3 er en el-varebil perfekt for håndverkere og varetransport. Er du interessert i prøvekjøring av disse ta kontakt her.

Som en del av samarbeidsavtalen med Sædalen IL får idrettslaget profilere den nye elbilen Honda e. Autosalg stiller bilen til rådighet som skal rulle i idrettslagets tjeneste. -Vi kommer til å bruke bilen i idrettslagets daglige gjøremål samtidig som den skal være med oss på store og små opplevelser, turneringer og arrangementer i Bergen by og regionen forøvrig, forteller daglig leder Thorsen.

Ønsker du å prøvekjøre Honde e? Sjekk ut mulighetene her:
https://www.autosalg.no/ny-bil/honda-e/

Samarbeidspartnerne kan fortelle at de har forhandlet frem gode fordeler for medlemmer av Sædalen IL.  – Det skal lønne seg å være medlem i idrettslaget vårt og benytte seg av Autosalg og Meca sine tjenester, er budskapet fra Lie og Thorsen.

Rabatter er i henhold til lokale veiledende butikk-priser unntatt dekk som er beregnet på importørens veiledende fakturagrunnlag.

Tilbudet gjelder for medlemmer samt foreldre og familie av medlemmer i Sædalen IL. Er du ikke medlem, anbefaler vi støttemedlemskap i idrettslaget! Ta kontakt på e-post [email protected] for å bli medlem.

Kontaktdetaljer: Besøksadressen er Storetveitvegen 58. E-postadressen er [email protected] og telefon 55361000. Nettside:
https://www.autosalg.no/

Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL