Dugnadspenger til lagkassene!

Lagene i Sædalen IL skal bidra med dugnadsinnsats under BERGEN 3000 den 4.juni. Hver person som bidrar genererer kroner 500,- som overføres til ønsket lagkasse i idrettslaget.

Her kan ungdommer, foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer bidra! Det er en kjempegod mulighet for å bygge økonomi til lagenes aktivitet og sosiale tiltak. Informasjon og opplæring vil bli gitt.

Sikre deg de kjekkeste dugnadsoppgavene allerede nå! Det vil bli avholdt informasjonsmøte på Teams den 30.mai for alle frivillige. Bare ta kontakt om det er noe du lurer på: [email protected]

I dette skjemaet beskrives behovet og du kan skrive deg inn til oppgaver: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WB7C_o-T04jLkXCeF5G7gZUDBOGbbuY1QiSqHBiso9s/edit?usp=sharing

Ønsker du å delta selv på BERGEN 3000 kan du frem til 20.mai melde deg på til sterkt rabattert pris kroner 100,-. Benytt rabattkode «Sædalen» for voksne og «SædalenB» for barn. Vi tilpasser dugnadsøkten slik at du kan kombinere å delta i løpet med dugnadsoppgavene.

Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL