2.gangs utlysning: Fotballavdelingen søker spiller- og trenerutvikler

Ledig 100% stilling: Fotballavdelingen i Sædalen IL søker ny spiller- og trenerutvikler som skal lede an i det sportslige utviklingsarbeidet, bidra med trenerveiledning og skape aktiviteter på feltet. Dette er 2.gangs utlysning for å øke volumet av søkere.

Ny søknadsfrist: 16.10.22

Vi har en stor fotballavdeling med omkring 800 spillere, trenere og lagledere fordelt på 51 lag. Klubben har utarbeidet en sportsplan i tillegg til håndbøker og styringsdokumenter som skal sørge for en mer klubbstyrt utvikling av fotballavdelingen. I dette arbeidet skal spiller- og trenerutvikler være en objektiv stemme som kan bidra med å omsette planverket fra teori til praksis på feltet i et tett samarbeid sportslig utvalg og fotballstyret.

Sædalen IL har en viktig samarbeidsavtale med naboklubben Kringlebotn IL hvor spiller- og trenerutvikler får en sentral rolle i å styrke klubbsamarbeidet og sikre kompetansedeling. Omkring 25% av arbeidstiden skal benyttes til utviklingsarbeid i samarbeid med Kringlebotn IL.

Vi har en egen jentefotballsatsing i Sædalen IL som spiller- og trenerutvikler vil få en særlig rolle med å følge opp. Parallelt har vi samarbeidsavtale med Fana Fotball om felles utviklingsarena i jentefotballen.

Spiller- og trenerutvikler skal lede an i arbeidet med fotballfritidsordningen i Sædalen hvor målet vårt er å gi et felles løft i hele bredden gjennom høy deltakelse, lav pris og topp kvalitet. I løpet av året arrangerer idrettslaget også fotballskole, sportscamp, turneringer og andre arrangement som den ansatte skal bidra til med gjennomføring.

Sædalen IL er et stort fleridrettslag med tilbud innen basketball, friidrett, håndball, idrettsskole, innebandy og taekwondo i tillegg til fotball. Spiller- og trenerutvikler inngår i et fellesskap med andre idrettsgrener, kollegaer og trenere. Gode mellommenneskelige relasjoner og evner til å samarbeide med andre er en forutsetning for stillingen.

Kvalifikasjonskrav: Vi søker en sosialt omgjengelig og faglig sterk lagspiller som kan lede an i utviklingsarbeidet. Søkeren må ha relevant erfaring samt UEFA B-lisens og/ eller NFFs trenerveilederkurs, eller ser for seg å gjennomføre et eller begge kursene i fremtiden. Det er en fordel med pedagogisk bakgrunn, men ikke et krav. Det er nødvendig med førerkort klasse B.  

For å søke på stillingen må du være glad i mennesker og brenne for å gi barn og unge gode og positive opplevelser i idretten. 

Det er en forutsetning at du har oppholds- og arbeidstillatelse i Norge og kan kommunisere på norsk eller er under språkopplæring for å beherske språket.

Engasjement: Stillingen er i første omgang et engasjement over to år med gode muligheter for forlengelse.

Lønn: Stillingen lønnes etter avtale. Sædalen IL har anstendige arbeids-, lønns- og pensjonsvilkår.

Oppstart: Vi ønsker at spiller- og trenerutvikler skal starte opp i stillingen i løpet av høsten for å sikre overlapping med avtroppende.

Søknad: Frist for 2.gangs utlysning er 16.10.22 og vi ber om at aktuelle kandidater sender søknad + utfyllende CV. I forbindelse med intervju vil det også bli bedt om minimum 2 referansepersoner.

Kontakt: Spørsmål om stillingen og søknad sendes til daglig leder Pål Hafstad Thorsen på e-post [email protected]

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat for å få mer informasjon om stillingen!

Please note: We want first and foremost to recruit from the immediate area to Sædalen / Bergen / Vestlandet. We receive many applications from other countries and nationalities. These applications will not be considered if you dont have permit for work and can communicate in Norwegian.Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL