Sædalsdagene 2022

Velkommen til Sædalendagene lørdag 29.oktober fra klokken 10 – 15!

 Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer hele idrettslaget og nærmiljøet til en innholdsrik dag i Sædalshallen!Det blir klubb og handledag med Nike og Torshov Sport, bondens minimarked med Lokalmatringen, kiosk, aktiviteter for barn og Sædalsløpet for voksne og barn. Dagen avsluttes med Sædalsfesten inne i hallen fra klokken 18.
_______________________________________________________________________

Bondens mini-marked i samarbeid med Lokalmatringen. Produsentene som deltar er: Mikrogrønt – Mikrogrønnsaker og krydder, Sotrahonning – Honning, Krydre – Krydder, Trollskjegg – Skjeggpleieprodukter

Andre stands: Tupperware- Ønsker du å ha en salgsstand i Sædalshallen? Ta kontakt på epost [email protected]

 Klubb- og handledager med Torshov Sport og Nike. Samarbeidspartnerne til Sædalen IL på utstyr og bekledning tar med seg butikken til Sædalen og tilbyr treningsutstyr til superpriser.

 Miniturnering i fotball. Ekte idrettsglede! Fotballavdelingen ruller i gang en miniturnering for de yngste lagene. Info om dette kommer via klubbens trenere og lagledere.

Aktivitets- og hinderløype i Sædalshallen for barn. Aldersgruppe: 2018, 2017, 2016, 2015 og 2014. (Merk: Det er vakter i hinderløypen, men foreldre er selv ansvarlig for barna sine og må være tilstede for å ha oppsyn / hjelpe barna gjennom løypen).

Vi gjenopptar Sædalsløpet fra Sædalen skole opp bakken mot nubben. Det blir også eget løp for barn! Påmelding og mer info kommer!

Vi anbefaler alle besøkende å bruke beina, sykkel eller kollektivtransport. Det er begrenset med parkeringsplasser!


SÆDALSFESTEN 2022: Årets høydepunkt for alle voksne i Sædalen gjennomføres på kvelden lørdag 29 oktober i Sædalshallen. Det blir deilig mat og drikke og dans til DJ. Alle med hjerte i Sædalen er velkommen! Meld deg på og finn frem finstasen!


Påmelding og betaling via spond:
https://club.spond.com/landing/courses/sædalenil/4FF5B894B18341748618CD2B07083E8E– Dørene åpner: 18.00,maten serveres fra 19.00, dansegulvet er i gang fra 21.00 til 01.30 

Velkommen!

Spørsmål eller andre henvendelser kan sendes til Vilde Brodahl på [email protected]