Krafttak for inkludering: Blatchford Ortopedi er ny sponsor!

Sædalen IL har fått med seg Blatchford Ortopedi på sponsorlaget. Bedriften går inn som spesialsponsor for paraidrettsdelen av mosjonsløpet Bergen 3000 samtidig som de skal stimulere til inkludering i Sædalen IL.  

Daglig leder i Sædalen IL Pål H. Thorsen, visekonsernsjef i Blatchford Ortopedi Lars Henrik Østevold, fysioterapeut Snorre Hjartnes og prosjektleder for Bergen 3000 Vilde Brodahl.

Med et team bestående av dyktige fysioterapeuter, ingeniører, teknikere, kundesenter og administrasjon har Blatchford Ortopedi helt siden 1999 bygget opp et kompetansesenter på Krambua ved Fjøsanger. Her utvikles ortopediske hjelpemidler av høy kvalitet enten det er innleggssåler, ortoser (støtteskinner m.v.), fotsenger og proteser. Teamet til Blatchford samarbeider tett med fysioterapeuter, sykehus og rehabiliteringssenter for å gi mennesker muligheter gjennom hjelpemidler til å leve et godt og aktivt liv. Nettopp derfor er det stort for Sædalen IL at Blatchford Ortopedi har signert som spesialsponsor for paraidrettsløpet under Bergen 3000.

Bergen 3000 er et mosjonsløp på 3000 meter rundt Store Lungegårdsvann for bredde-, para- og toppidrett som arrangeres av Sædalen IL første gang 4.juni 2022. Løpet er bygget opp rundt FNs bærekraftsmål med fokus på sosial, økonomisk og miljømessig bærekraftig utvikling. Sammen med Blatchford Ortopedi tar vi et skikkelig krafttak for inkludering i idretten hvor alle skal få muligheten til å delta i fellesskapet.

Sædalen IL skal gjennom løpet Bergen 3000 medvirke til at Blatchford Ortopedi blir profilert som samarbeidspartner med sikte på å generere økt kundetilstrømming og salg. I fellesskap skal vi få frem samfunnsengasjement og ansvar som støtter opp under Sædalen ILs satsing på barn og unges aktivitetstilbud, inkludering og folkehelsetiltak gjennom Bergen 3000 og at Blatchford Ortopedi kan hjelpe folk med et bedre og mer aktivt liv gjennom ortopediske hjelpemidler med høy kvalitet.

Prosjektleder for Bergen 3000, Vilde Brodahl, får en innføring i utvalget Blatchford har å by på i skoavdelingen av visekonsernsjef Lars Henrik Østevold.

I kundesenteret på Krambua i Fjøsangerveien 215 har Blatchford Ortopedi en egen skoavdeling med kjente skomerker som New Balance, Joya, Gaitline, Klaveness og Birkenstock. Sving innom for en titt!

Nysgjerrig på å få vite mer? Sjekk ut https://www.blatchford.no/ eller ta kontakt på [email protected] / telefon 55271100 for å bestille en time for veiledning eller oppfølging.


Pål Hafstad Thorsen

Daglig leder i Sædalen IL