Banen kan bli ferdig til sommeren – med din hjelp!

Fanaposten har skrevet en sak om vårt nye baneprosjekt. Der fremkommer det at banen kan bli klar i juni. Vi trenger fremdeles å selge flere andeler for å få finansieringen i havn.

Grunnarbeidet er godt i gang på den nye banen i Sædalen.
Grunnarbeidet er godt i gang på den nye banen i Sædalen. Foto: Bernt-Erik Haaland

Velforeningen støtter banen

– Vi kjøpte et cornerflagg, som tilsvarer 20 andeler. Vi i velforeningen støtter idrettslaget fullt ut, de fleste av oss er jo medlemmer der uansett. Det er helt naturlig for oss å bidra til prosjektet, sier leder for Sædalen og Nattland Velforening, Mario Auran, til Fanaposten.

Grunnarbeidene skal være ferdig i løpet av uke 18, dette inkluderer grusing av banen. Deretter skal det legges asfaltkanter rundt banen og så må selve kunstgresset legges. Til slutt skal gjerder og lys settes opp rundt banen.

Nattland og Sædalen Velforening kjøpte 20 andeler i den nye banen.
Nattland og Sædalen Velforening kjøpte 20 andeler i den nye banen.

Andelssalget er viktig!

Som Kjartan sier til Fanaposten (se link), vi må dekke egenkapital på banen selv! Banen er ikke finansiert før denne er på plass. Alle medlemmer bør derfor bidra til at vi klarer dette. Vi har så langt solgt ca. 200 andeler, men vi vet at det er veldig mange medlemmer som ikke har fått kjøpt sin andel enda: – Om vi tar et felles løft nå, kan banen står klart til sommeren. Og da håper vi på en storslått åpning med en lokalturnering og Family League, sier styreleder i Sædalen, Morten F. Krohnstad.

Støtt den nye banen, kjøp andeler i banen her: http://sedalen.superinvite.no

Med abonnement kan du lese hele artikkelen i Fanaposten her: Slik klarte bygden å skaffe sin egen fotballbane

Faksimile Fanaposten
Faksimile Fanaposten

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no