Viktig folkemøte for SIL!

Tirsdag 30. august, kl. 17.15-20.00 blir det avholdt folkemøte i Sædalshallen. Dette er en mulighet til å påvirke politikerne før kommunevalget og dermed er det særdeles viktig med stor oppslutning fra alle hold, også fra medlemmene i Sædalen IL!

Det er ingen hemmelighet at SIL trenger større areal å boltre seg på med over 700 medlemmer og 50 lag! Vi trenger flere fotballbaner. For å få det til må vi ha politikerne med på laget.

Alle SIL medlemmer skal stille på Sædalen kunstgress senest klokken 17.15. Alle stiller i Sædalen drakt eller i annen lyseblå bekledning. Dette er veldig viktig fordi vi skal poengtere hvor trangt vi har det på banen.

Leder for SIL, Wilhelm Monsen, sier det slik: ”Dette er noe av det viktigste vi gjør i 2011, nå gjelder det å vise seg frem. Det er Sædalen Idrettslags fremtid som står på spill!”

Ta med penger. Det blir salg av pølser, is, brus, kaffe og kaker til inntekt for idrettslaget.

Vi oppfordrer alle til å gå innover til Sædalen denne dagen, da faren for trafikkaos er overhengende.

Folkemøtet blir arrangert av Nærmiljøgruppen Sædalen/Nattland, hvor også SIL er representert. Dette handler dermed ikke bare om idrettslaget, men om oppvekstvilkårene for våre barn på alle områder.[singlepic id=213 w=320 h=240 float=left]

Les invitasjonen til politikerne her.

Se plakat her.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no