Borteseier tross mannskapsmangel

Eikelandsfjorden – Sædalen 2-3: Selv om Sædalen stilte med en sylltynn tropp til bortemøte mot Eikelandsfjorden manglet det ikke vilje hos dem som dro gjennom Os og Fusapostens kjerneområde for å spille kamp denne lørdagen. For med seg hjem tok de tre poeng likevel.

Morten Fauske førte Sædalen i ledelsen allerede etter tolv minutter, etter pasning fra Benjamin Wigum. Dette var Fauskes første scoring for klubben og Wigums femte assist i serien i år.

Marius Reikerås øker ledelsen til to mål etter godt forarbeid av den tekniske vingen Sondre Sælemyr som så ofte denne sesongen må bytte Sædalens vakre drakt med Marinens mørkere uniform.

– Herlig innsats på alle som møtte opp, sier målscorer s Reikerås etter kampen. Det var for øvrig Sondre Sælemyrs første målgivende i serien denne sesongen og Marius syvende seriescoring på like mange kamper.

Sædalen mister litt taket på kampen etter dette og Eikelandsfjorden scorer to ganger før pause.

Rett etter pause finner Roar Fredriksens innlegg hodet til David Johansen og han får æren av å bli matchvinner for Sædalen ved å føre laget opp i en 3-2 ledelse som varer kampen ut.

I det 70.minutt ble Wigum skadet og i mangel på reserver måtte vår skadde keeper og lagleder Trond Arild Klever steppe inn på spissplass de siste 20 minuttene.

Sædalen tok dermed sin andre seier på rad, og håper å ta innpå Kalandseid og Søfteland i serieinnspurten.