Liker du å ta bilder eller skrive?

Liker du å skrive, intervjue, designe, kode, ta bilder, filme, redigere eller legge ut ting på sosiale medier? Da håper vi du vil bli med i Sædalen IL Media.

SIL_media_group
Vi har opprettet en gruppe på Facebook for å samle alle som vil bidra til hjemmesiden vår. Gruppen heter Sædalen IL Media og du finner den her: https://www.facebook.com/groups/1433983603561169/

Hvem er du? Du er en som driver med idrett i Sædalen. Eller som gjorde det før. Du er en som har barn i Sædalen IL, eller en som kjenner noen i Sædalen IL. Du er en som bor i området og som har lyst til å bidra.

Du er en durkdreven journalist, eller en som går på ungdomsskolen og liker å lage skoleavis, youtube-videoer eller har peil på webkoding. Du er student, som har litt tid til overs. Du er pensjonist som ønsker å bidra i nærmiljøet. Du er en mamma eller pappa som liker å ta med kamera på kamp.

Du kan være en som kan html, css, php. Kanskje du er dreven i WordPress eller i photoshop?

Alle som har noe å bidra med og er over 13 år er velkommen.

Så kanskje du kjenner noen som passer til denne beskrivelsen? Tips dem om denne gruppen og be dem inn eller send en epost til webansvarlig Bernt-Erik Haaland på web AT sedalenil DOT no.

Bernt-Erik Haaland

Spiller på a-laget, er med i a-lagets ledergruppe og er nettredaktør for sedalenil.no Kontakt meg på web AT sedalenil DOT no